2777
2789
عنوان

کسی بعد اقدام درد سینه داشته

836 بازدید | 21 پست

من یکی دوماهه اقدام کردم برای بارداری 

این ماه از ۱۵ روز پیش سینه هام درد گرفته 

دو روز دیگه موعدمه 

ولی نگرانم نکنه مشکلی دارم که سینه هام درد میکنه؟

یا عادیه تواقدام؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حامله هستی دیگه

فکرنکنم اخه هیچ حالتی جز این ندارم🤨 

پسرمو که باردار بودم کلی حالت تهوع و درد زیر دل داشتم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اقدام تمام سیستم بدن به هم می‌ریزه...نه نترس مشکلی نداری

شما تجربشو داشتی عزیزم؟

همسرم منو ترسوند گفت برو چکاپ کن نکنه مشکلی باشه توده ای چیزی 

بارداری عزیزم مبارکه...منم سر دوتا بارداریم فقط سینه هام درد میگرفت هیچ علائم دیگه ای نداشتم، البته ...

راستی یادم رفت اینو بگم 

امروز صبح لکه قهوه ای دیدم حس میکنم قراره پریود بشم 

چرا نموند عزیزم؟🥲

شما تجربشو داشتی عزیزم؟همسرم منو ترسوند گفت برو چکاپ کن نکنه مشکلی باشه توده ای چیزی

من بچه ندارم گلی..قبلا سقط داشتم...ولی موقع اقدام همینطور میشم..انقدر سینه هام میسوزه یا درد میگیره بعد خوب میشه...نگران نباش عزیزم...

اسی موهات درست شد رفتی عروسی ؟ خیلی تو فکرت بودم

فرداش دوباره رفتم اونجا

کلا قهوه ای کرد😐دیگه همونجوری رفتم عروسی🥲

راستی یادم رفت اینو بگم امروز صبح لکه قهوه ای دیدم حس میکنم قراره پریود بشم چرا نموند عزیزم؟🥲

دقیقا منم لکه قهوه ای داشتم ولی باردار بودم😐🫠

خدا نخاست دیگه دوتاش توی ۹ هفته سقط شد به فاصله یکسال هیچ مشکلی هم نداشتم دائم هم سونوگرافی و چکاپ میدادم 

من بچه ندارم گلی..قبلا سقط داشتم...ولی موقع اقدام همینطور میشم..انقدر سینه هام میسوزه یا درد میگیره ...

ممنونم ازت❤️

دقیقا منم لکه قهوه ای داشتم ولی باردار بودم😐🫠خدا نخاست دیگه دوتاش توی ۹ هفته سقط شد به فاصله یکسال ...

انشالله خدا برات جبران کنه عزیزدلم

امشب میرم بی بی چک بخرم ببینم چی میشه

فرداش دوباره رفتم اونجاکلا قهوه ای کرد😐دیگه همونجوری رفتم عروسی🥲

باز قهوه ای یکدست بهتر بود از اون ابی 

خاک توسرش دیگه ا‌ونجا نرو من جات استرس گرفته بودم

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱