2777
2789
عنوان

بی احترامی به مادرم

134 بازدید | 18 پست

مادرشوهر من با من سر چیز چرتی دعوا کرده بود یچیزی که خیلی مسخره بود  این دعواشم بخاطر این بود که پسرش پیشش نیست وگرنه دلیل دیگه ای نداشت بعد مامانم نمیدونسته بهش زنگ زده احوال پرسی کنه جوابشو نداده بعد یه هفته زنگ زده به زور باهاش حرف زده فقط گفته سلام خدافظ مامان منم بهش برخورده بود منم ااقعیتو بهش گفتم شوهرمم منفعله کاری نمیکنه بکنه ام مامانش دعواشو بامن میکنه همش تو سرمه که باید جدا شم خودمو راحت کنم زندگی کردن اینطوری فقط عصاب خوردیه نمیتونم فراموش کنم حرفایی که بمن زده رو اصا نمیتونم تمرکز کنم رو ایندم همش تو گذشته و کارای این گیر کردم از اون بدترم شوهرمه که قبلا هم تاپیک زدم 

اونایی ک جدا شدین مراحلش چیه؟ 

و به نظرتون وایسم باز تکرار کرد برم یا برم ؟ 

ب درک ک با مامانت صحبت نکرد.درعوض مامانت دیگ زنگش نمیزنه شما هم مادرشوهرو دیدی کم محلی کن دیگ چرا جدا بشی

بشین زندگیتو بکن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ب درک ک با مامانت صحبت نکرد.درعوض مامانت دیگ زنگش نمیزنه شما هم مادرشوهرو دیدی کم محلی کن دیگ چرا جد ...

چون نمیزاره هربار با هرکی دعواش میشه زنگ میزنه هرچی از دهنش در میاد بهم میگه من اونو حرفاش برام مهم نیست ولی از اینکه شوهرم عرضه نداره خسته شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون نمیزاره هربار با هرکی دعواش میشه زنگ میزنه هرچی از دهنش در میاد بهم میگه من اونو حرفاش برام مهم ...

جوابشو بده.یا اصلا جواب تلفنشو بده

ب همسرت بگو اگ با مامانت صحبت گردی ک هیچ وگرنه قطع رابطه میکنم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اینکه دعوایی که کردی روی موضوع چرت باشه نظر شما اینه و ممکنه برای طرف مقابل موضوع مهمی باشه که احتمالا شما هم بی تقصیر نیستی

اینکه مادر شوهرتون به مادرتون کم محلی کرده احتمالا نتیجه همون دعوایی هست که شما میگی مهم نیست ولی معلومه برای ایشون خیلی مهمه

ولی اینکه چرا شما بخاطر بی محلی مادرشوهرتون به مادرتون میخواهید طلاق بگیرید دیگه خیلی عجیبه!!

مادرتون هم می تونن متقابلا همین رفتار رو با مادر شوهر شما داشته باشن یا حتی خودتون با مادر شوهرتون

ایندفعه جوابشو میدم من جواب نمیدم حس میکنم پزو شده

جواب نمیدی ک ادامه میده

جوابشو بده. پروش کردی

اینکه دعوایی که کردی روی موضوع چرت باشه نظر شما اینه و ممکنه برای طرف مقابل موضوع مهمی باشه که احتما ...

موضوعش واقعا چرته چون من به شوهرم گفتم از یچیزی خوشم نمیاد باهام دعوا راه انداخت که تو به چه حقی گفتی خوشت نمیاد؟ اصا نباید مخالفت کنی با بچه من

ببین راه حل این موضوع طلاق نیستبی توجهی و مدیریت رابطه هست

چکار کنم با این مادر؟ دختر و پسر خودشو خیلی خوب و بی عیب نقص میدونه و هرکار بدی بکنن بمن میگه تو یادشون دادی تو مقصری درصورتی که من اصلا با کسی حرف نمیزنم زیاد بخام چیزی یاد کسی بدم به شدت هم وابسته است و هربار منو میبینه میگه بچمو دور کردی من مبشینم گریه میکنم خستم کرده

این دفعه که مادر شوهرت زنگ زد باهات دعوا کنه چشماتو می‌بندی دهنتو باز می‌کنی می‌شوری می‌ذاریدش کنار

من چیزی نمیگم که حرمتا از بین نره دیگه نتونیم تو رو هم نگا کنیم بهرحال نمیتونم اینارو دور بندازم هستن تو زندگی ولی هرچی چیزی نمیگم بدتر میشه