2777
2789

ساعت ۱۲ اینا دم در بود میخاست بره گفتم ناهار چی درست کنم گف وای چ میدونم باز شروع کرد هرچی خاستی درست کن در یخچالو باز کردی سیب زمینی دیدی درست کن بادمجون دیدی درست کن گوچه دیدی درست کن ، بعدگف سیب زمینی تخم مرغ بزار ابپزشه رااااحت!

حیاطمونم مشترکه بزادشوهرم اینا واحد جفتیمونه الان حتما شنیدن چی گف بعد چ فکری راجب من میکنن با این شوهر بیشعورم شایدم از عمد میخاسته ابرومو ببره جلوشون😔خودشم ساعت ۲و نیم ظهر میاد از سرکار

منم نوزاد دارم قبلش روحیه ام داغون بود حالا هم بدتر شده اوضاعم حوصله خودمم ندارم اینم هی اینطوری میکنه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ نظرش نپرس ی چیزی درست کنه قهرم نکن زندگی سخت نگیر خودت عصبی نکن درباره برادرشوهر اینا وللش اگ شنیدن بشنون بحثا توی هر خونه اییه عادیه زیادی ب حرف دید مردم نسبت خودت توجه نکن

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

سر این چیزای بیخود قهر نکنید زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنید... ازش نپرس هرچی به فکر خودت میاد بپز 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

چیزی نگفته که خودت رو ناراحت نکن برادرشوهرتم بشنوه چیز خاصی نیست من گاهی از شوهرم میپرسم ناهار چی درست کنم میگه ناهار بگم شام چی درست کنم میگه شام۱۲ساله ازدواج کردم غذاهای پیشنهادیش فقط ناهار و شام بوده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
دیگه ازش نپرس

تاپیک اخرم میاید

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱