2777
2789
عنوان

بارداری پر خطر و مادرشوهر

216 بازدید | 20 پست

من تو بارداری خونریزی کردم مامانم یک هفته اومد پیشم کمک کرد الانم مادرشوهرم اومده و کمک میکنه از وقتی فهمیده بچه م دختره همش دلم میشکنه هی میگه حالا عیب نداره بچه بعدیت پسر میشه

یا میگه دوباره برو سونو شاید پسر بود

من اصلا برام مهم نیست اتفاقا دختر دوست دارم

یا یهو میاد سر وسایلم لباسام برمیداره نگاه میکنه

هر چی میخوام بگیرم با کارت خودم برای خونه میگه نمیخواد لازم نیست

من یک کلمه هم جواب نمیدم رو حساب بزرگتری و اینکه با نیت خوب اومده کمک

دیگه مادرشوهره ی حرفی میزنه..تو ب دل نگیر..ایشالا بچه سالم صحیح ب دنیا بیاد میشه سوگلی همه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

همون مامانتو بگو بیاد بهتره چون حرص و جوشم بده برات

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر منم همینه مهم نیس بابا دحتر عشقه من دو تا دارم با دنیا عوضشون نمیکنم ، سر زایمان دومم مادرشوهرم گفت ازین ببعد خودتو ببند به شیرینیجات و عسل بلکه سومی پسر بشه ، گفتم نه مامان جون نه مال و منال آنچنانی داریم نه تخت پادشاهی نه اسم و رسم مهم که بخوایم به ارث بذاریم برا پسر ! همین دو تا دختر برا ما کافیه 

بگو اتفاقا من عاشق دختر بودم خدا بهم داده بعدی هم اگه خواستم بازم دختر بشه خیلی هم خوشحال میشم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

تو باز خوبه مادر شوهرته 

عروس ما وقتی دختر دار شد مادرش کلی نوچ نوچ کرد که ما اینجوری نبودیم هممون بچه اولمون پسر بود و بعدی انشالله سپر الانم نوه پسرو بیشتر دوست داره تا دختره و ما خیلی ناراحت شدیم 

حتی جاریمم وقتی دختر دار شد مادرش گفت دیگه نیا خونه من و یه مدت دشمن بودن

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

همینا رو میگم اما به یکی باید بگی که بفهمه

اهمیت نده.به اندازه فهمش حرف میزنه.فکر خودت و دخملی باش

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

اون یک زنه که از نوزادی به دلیل دختر شدن همیش تحقیر شده 

یاد نگرفته یک زن از یک آب حروم بچه پرورش میده 

چقدر سختی میکشه 

و مردها فقط تحقیرش کردن انتظار نداشته باش خودشو باور داشته باشه بعد میخوای عقایدش تغییر کنه؟ 

فقط از گزینهیک گوش  در و یکی  دروازهاستفاده کن واز کمک هاش لذت ببر

تو باز خوبه مادر شوهرته عروس ما وقتی دختر دار شد مادرش کلی نوچ نوچ کرد که ما اینجوری نبودیم هممون بچ ...

این حرفا مال دوره شاه وزوزکه وگرنه الان خیلی دخترا از پسرا موفق ترن

این حرفا مال دوره شاه وزوزکه وگرنه الان خیلی دخترا از پسرا موفق ترن

منم دختر خیلی دوست دارم همدم مادره 

فرشته ی تو خونست 

ولی شوهرم خیلی میترسه میگه میترسم نتونم پدر خوبی برای دختر باشم واسه همین ترجیحا پسره میگه بزنیش ادم میشه ولی دختر نمیشه باید خیلی ملایم باشی😍😊

نه اینا مال سالای اخیره ولی مادراشون فکرشون قدیمیه 

بنظر من سالم باشع بچه کافیه 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️