2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولر به روزتره

عزیزم من یه جایی رفتم کلاس متد مولر 15 میلیون در عرض ده ماه ک فاصله این کلاس تا خونمون رفت برگشت سه ساعته 

ولی جای معتبری هستش 

الان یه کلاس دیگه پیدا کردم متد گرولاین 3 تومن 8 ماه 

اینجا نزدیک خونمونه 

راستش نمیدونم کدوم به نفعمه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

عزیزم من یه جایی رفتم کلاس متد مولر 15 میلیون در عرض ده ماه ک فاصله این کلاس تا خونمون رفت برگشت سه ...

والا گلم همه اینا رو مجازی میتونی یاد بگیره

من چندسال پیش میرفتم چون مباحث زیاده و نمیشه همون جا یاد گرفت فقط فیلم میگرفتیم و از روی فیلما تمرین میکردیم دقیقا عین کلاس مجازی بود اگه میتونی یوتیوب دوره‌های رایگان و دقیق داره ولی اگه میخوای کاری انجام بدی بنظرم بهترینشو انجام بده که مولر بهتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من یه جایی رفتم کلاس متد مولر 15 میلیون در عرض ده ماه ک فاصله این کلاس تا خونمون رفت برگشت سه ...

کتاب بخر با کتاب یاد بگیر 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ببین توی روبیکا خانوم زهره حسینی رو سرچ کن کانال خیاطی کوک اتفاقا امروزم تخفیف زده برو ببین چدخب اموزش میده یه عمر دعام میکنی دوره هاشم همه صدو خورده ای عالی هااااا حتی مجلسی هم اموزش میده من دوستم بااون قشنگ خیاط شده نشسته تو خونش خیاطی یادگرفته

مجازی تو خونه یاد گرفتم

با هزینه خیلی کم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ببین توی روبیکا خانوم زهره حسینی رو سرچ کن کانال خیاطی کوک اتفاقا امروزم تخفیف زده برو ببین چدخب امو ...

زیبا سلطانی چی ؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.