2777
2789
عنوان

تومدرسه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 30 پست
چهارم

چهارم بچه نیستن اینجوری دعوا میکنن به معلم بگو سر کلاس تذکر بده حداقل 

مقصر معلم نیستا اونو طرف خودت نگهدار ولی به خانواده دختره یا خود دختره تذکر بدید از طریق معلم یا مدیر مدرسه یا حتی اداره

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چهارم بچه نیستن اینجوری دعوا میکنن به معلم بگو سر کلاس تذکر بده حداقل مقصر معلم نیستا اونو طرف خودت ...

حتما... امروزمیخاستم برم مدرسه جنگ راه بندازم😁ولی نمیدونم چرایهومریض شدم افتادم حالاانشالله فردامیرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما... امروزمیخاستم برم مدرسه جنگ راه بندازم😁ولی نمیدونم چرایهومریض شدم افتادم حالاانشالله فردامیر ...

ببرش بیمارستان یا مطب پزشکای عمومی که خدمات زیبایی انجا میدن اگه بخیه لازمه واسش میزنن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چرا طلبکار ؟چیشد

که چرااصلا گفتی دخترمون همچین کاری کرده. بچه بودن بازی میکردن. بعدم گفتن دخترمون ازدخترت سرماخوردگی گرفته این به اون در 😂😂😂واقعاباهمچین آدمایی میشه مص انسان صحبت کرد.. 

باید میرفتی شکایت میکردی واقعا اشتباه کردی

میدونی من پونزده سال ازدواج کردم. شوهرم آدمی بودکه هروز وهرشب باهمه دعوامیکرد. من هروزدعوا وکتکاری وبزن بزن میدیدم.. به حایی رسیدم که فقط میخام آرامش داشته باشم.. گفتم به جهنم اتفاق دیگه. فک میکنم داداشش توخونه گوششوکشیده.. باورکن فقط میخام تولاک خودم باشم 🌺🌺🌺امیدوارم هیچوقت درکم نکنی🌼🌼

میدونی من پونزده سال ازدواج کردم. شوهرم آدمی بودکه هروز وهرشب باهمه دعوامیکرد. من هروزدعوا وکتکاری و ...

میفهمم چی میگی

پس شوهرتو میفرستادی جرشون میداد 

ب نظرم باید از حق دخترت دفاع کنی درسته ارامش توم خدشه دار میشه ولی بچت یاد میگیره باید از حقش دفاع کنه نباید هر ظلمیو نادیده بگیره تو بزرگسالیش خوبه

ممنونم عزیزم...... اینم حرفیع 🌷

پدر من همیییییشخ میگفت ببخش کسی اذیتت میکنه بزار بگن توبزرگواری تو فلانی الان ۳۰سالمه بلددنیستم حقمو بگیرم هیچ کسیم نمیگه من بزرگوارم میگن احمقه بزار سرشو کلاه بزاریم 

پدر من همیییییشخ میگفت ببخش کسی اذیتت میکنه بزار بگن توبزرگواری تو فلانی الان ۳۰سالمه بلددنیستم حقمو ...

دورازجون... حرفت درسته... پدرت نمیدونست قراره دنیاانقدبه دردنخوربشه...فک میکردهمیشه مص خودش آدم حسابی میمونه 🌼