2777
2789
عنوان

نی نی سایتیای چشم شور😂😂😂

401 بازدید | 32 پست

سلام . اول بگم این تاپیک محض خنده ست به کسی بر نخوره . فقط خواستم شاد باشیم.چند روز پیش تاپیک زدم و کاربرد این قاشقا رو از دوستان پرسیدم . الآن بعد ۵ سال  یکیش افتاد و شکست 😂😂😂 چشم شورا 😂😂😂

(    )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو بذار ببینیم ارزش داشت چشم بخوره😂دوباره چندتاش میشکنه ولی

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

بهم برخورد😒

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

باورکن هروقت اینجاتعریف شوهرمو کنم دعوامون میشه😂😂😂😂😂😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

یه دونه نمک چشم باباغوریا رو بزن بهش بعد عکسشو بزار ببینیم چه جوریه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.