2777
2789
عنوان

خرید طلا

106 بازدید | 14 پست

خانوما سوالم اینه ک اینایی ک اینترنتی میخرن شرایطشون چحوریع؟ 

ینی تو حسابت هرچی پول داری میزاری اونجا کم کم جمع میشه برات طلا میشه؟ 

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

منظورتون پیج طلا فروشی ها هستش یا سایت های مثل میلی و ملی و طلاسی ؟

اگر منظورتون سایت هستش من مثلا هر چقدر در توانم هست هر بار میزنم اونم برابر اون مبلغ بهم سوت یا گرم طلا ثبت میکنه بره بالا پول من بیشتر میشه بیاد پایین کمتر میشه به گرم هم رسید مثلا ۵ گرم فیزیکی درخواست میدم یا میرم طلافروشی برابر وزنی که ذخیره کردم طلا میگیرم 

امیدوارم خوب منظورمو رسونده باشم 

منظورتون پیج طلا فروشی ها هستش یا سایت های مثل میلی و ملی و طلاسی ؟اگر منظورتون سایت هستش من مثلا هر ...

من منظورم همون سایت ها هستن؟ 

معتبر هستن؟ 

شما خودت کدوم سایتو داری؟ 

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من منظورم همون سایت ها هستن؟ معتبر هستن؟ شما خودت کدوم سایتو داری؟

آها

بله من خودم میلی گلد دارم ۷/۸ماهه نصب کردم راضیم کارمزدشم از بقیه کمتره 

خوبه خداروشکر توی تلوزیونم تبلیغ کردن براش اکیه 

آهابله من خودم میلی گلد دارم ۷/۸ماهه نصب کردم راضیم کارمزدشم از بقیه کمتره خوبه خداروشکر توی تلوزیون ...

کار باهاش اینجوریه ک هرچقدز پول داری واریز میکنی و همون پول برات طلا پس انداز میشع؟ 

کار باهاش اینجوریه ک هرچقدز پول داری واریز میکنی و همون پول برات طلا پس انداز میشع؟

آره مثلا طلا گرمی ۶میلیون و پونصد هستش شما اگه ۶۵ هزار بزنی میشه ۱۰ سوت اگر ۶۵۰ هزار بزنی میشه ۱۰۰سوت کم کم جمع میکنی به گرم که رسید میتونی تبدیل کنی 

من رو۶۳۵۰ خرید زدم الان شده ۶۵۶۰ 

آره مثلا طلا گرمی ۶میلیون و پونصد هستش شما اگه ۶۵ هزار بزنی میشه ۱۰ سوت اگر ۶۵۰ هزار بزنی میشه ۱۰۰سو ...

اها من الان رفتم تو سایتش ثبت نام کردم 

دیکه میتونم باهاش کار کنم؟ 

آره مثلا طلا گرمی ۶میلیون و پونصد هستش شما اگه ۶۵ هزار بزنی میشه ۱۰ سوت اگر ۶۵۰ هزار بزنی میشه ۱۰۰سو ...

عزیزم ببخشید میپرسم شما هرچند وقت یکبار پول میزنید و چ مقدار میزنید و توب این مدت چقد طلا جمع کردید؟ 

عزیزم ببخشید میپرسم شما هرچند وقت یکبار پول میزنید و چ مقدار میزنید و توب این مدت چقد طلا جمع کردید؟

بستگی به پولی که بیاد دستم داره 

بعضی وقتا بالای چند گرم بعضی وقتا هم در حد ۱۰۰ سوت ۲۰۰ سوت شما میتونی از ۵۰ هزار حتی کمتر بزنی تا هر چقدر که بخوای ولی من سعی میکنم کم بزنم جمع که شد تبدیل میکنم به آبشده توی بازار که زیر سرم باشه 

بستگی به پولی که بیاد دستم داره بعضی وقتا بالای چند گرم بعضی وقتا هم در حد ۱۰۰ سوت ۲۰۰ سوت شما میتون ...

بعد مثلا میتونم تا یکسال نگیرم مثلا سه گرم شد برم فیزیکی بگیرم؟ 

بعد مثلا میتونم تا یکسال نگیرم مثلا سه گرم شد برم فیزیکی بگیرم؟

اره میشه ولی خوب دیگه بستگی داره به اعتماد خودتون مثلا من خودم تبدیل میکنم یه ماه دوماه جمع کردم دیگه بستگی به خودتون داره دوستامم که دارن به دوگرم ۳ گرم میرسه تبدیل میکنن

اره میشه ولی خوب دیگه بستگی داره به اعتماد خودتون مثلا من خودم تبدیل میکنم یه ماه دوماه جمع کردم دیگ ...

ممنون از راهنمایی هاتون