2777
2789
عنوان

من دیگه واقعاخسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 35 پست
عزیزم خب تحت نظردکترم درسته تنبلی دارم ولی هرموقع که پریودمیشم تخمک آزادمیشه بااستفاده ازسونووکیت می ...

منم نامنظم بودم همش عقب میفتاد الان لووتیروکسین و گلای وانس مصرف میکنم چندماه مرتب شدم البته تا ی هفته عقب انداختن طبیعیه و مشکل نداره

پس حتمامیشی فکرتودرگیرنکن 

انشالله

پوست  جوش زده. زیر دلم درده. سینه هام سنگین... کاملا هورمونام سنگ تموم گزاشتن برام

دوس داشتم مامان بشم.پلی کیستیکم و دکتر گف فولیکولی نیس.از ابان اقدام کردم و دوم فروردین بعد چهارده روز تاخیر دو خطه شد.خدایا شکرت.همه دوستامو ک نینی میخان شگفت زده کن .  ... .. .دعاکنید پسرم سالم بیاد بغلم و مشکلاتی که در بارداری برام پیش اومده انشالله بزودی تموم بشه.ممنون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۳ سال و نیم انتظار کشیدم... مشکلت چیه؟ دکترت مطمئنه؟ من سه سال الکی خودمو الاف کرده بودم ...

دکترت توی اون سه ماه چی تجویزت کرد

دوس داشتم مامان بشم.پلی کیستیکم و دکتر گف فولیکولی نیس.از ابان اقدام کردم و دوم فروردین بعد چهارده روز تاخیر دو خطه شد.خدایا شکرت.همه دوستامو ک نینی میخان شگفت زده کن .  ... .. .دعاکنید پسرم سالم بیاد بغلم و مشکلاتی که در بارداری برام پیش اومده انشالله بزودی تموم بشه.ممنون.
چ عالی دوست عزیز الحمدلله🙏منم نزدیک 2ساله منتظرم.تنبلی دارم! مشکل شما چی بوده؟؟؟اسم پزشکتون چی هست؟

منم تنبلی داشتم و همسرم و متوسط بود رفتم پیش دکتر مهرا کتابی بیمارستان مهر

منم تنبلی داشتم و همسرم و متوسط بود رفتم پیش دکتر مهرا کتابی بیمارستان مهر

ماهم مثل شما هستیم 1سال و 8ماهه باردار نمیشم و 4سال جلوگیری داشتم!هفته قبل اولین بارسونو واژینال شدم متوجهدشدم تنبلی دارم!1ماهه رویان میریم و فردا قراره بعد کلی امپول ک زدم فولیکول ها بربسی بشن اگه خوب باشه ای یو ای بشم! پزشک شما چ داروهایی داد ک نتیجه گرفتید

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
ماهم مثل شما هستیم 1سال و 8ماهه باردار نمیشم و 4سال جلوگیری داشتم!هفته قبل اولین بارسونو واژینال شدم ...

عزیزم فولی های من بدون دارو ۱۷ یا ۱۶ بود با لتروزول رسید به ۲۵ و چون همسرم هم دارو تقویت اسپرم داشت سر سه ماه باردار شدم قرار بود اگه ۳ ماه باردار نشدم iui کنم ولی خدا رو  شکر باردار شدم

عزیزم فولی های من بدون دارو ۱۷ یا ۱۶ بود با لتروزول رسید به ۲۵ و چون همسرم هم دارو تقویت اسپرم داشت ...

خوب الحمدلله🙏منم پارسال ک دکتر میرفتم ی بار 25بود فولی ی بارم 20 و 17و 19 و 18...ولی نشد!فک کنم مشکلم اینه تخمک آزاد نمیشه!الان دارم متفورمین میخورم!توکل بخدا دعام کن فردا فولی هام خوب باشن و نتیجه بگیرم.دارویی ک برای تقویت اسپرم ب همسرتون داد چی بود؟

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
خوب الحمدلله🙏منم پارسال ک دکتر میرفتم ی بار 25بود فولی ی بارم 20 و 17و 19 و 18...ولی نشد!فک کنم مشک ...

منم شوهرم اسپرمش خوبه ولی شتاپش پایینه تحریک پذیریش پایینه 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 
عزیزم فولی های من بدون دارو ۱۷ یا ۱۶ بود با لتروزول رسید به ۲۵ و چون همسرم هم دارو تقویت اسپرم داشت ...

منم اگه همجوری پیش بره ای یوای میکنم ولی هیچ اطلاعتی درموردش ندارم 

منم شوهرم اسپرمش خوبه ولی شتاپش پایینه تحریک پذیریش پایینه 

همسرم منم.همینطور! من خودم چون ای یو ای داریم براش قرص ولمن گرفتم.دکترش چیزی نداد.باید چیزهایی ک برای تحرک ...خوبه بهشون داد.ان شالله باردار میشی بزودی

همسرم منم.همینطور! من خودم چون ای یو ای داریم براش قرص ولمن گرفتم.دکترش چیزی نداد.باید چیزهایی ک برا ...

مرسی گلم هگچنین میشه درموردای یوای توضیخ بدی به چه شکلیه 

مرسی گلم هگچنین میشه درموردای یوای توضیخ بدی به چه شکلیه 

اول دارو میدن تافولیکول خانم رشد کنه و بحدی برسه ک با آمپول آزاد شه و آماده لقاح باشه! بعدش اسپرم های مرد رو بعد شستشو,بهترین هاش رو جدا میکنن و دررحم زن تزریق میکنن,درواقع مثل نزدیکی عادی هست با این تفاوت ک همه شرایط رو ب نحو بهترآماده میکنن