2777
2789
عنوان

شما با خانواده شوهر مسافرت میرید

390 بازدید | 24 پست

شوهرم میگه باهاشون بریم سفر ولی من زیاد مایل نیستم چیکار کنم... مسافرت دوتایی دوس دارم.. وقتی ام بگم‌نمیام میگه تو گوشه گیری با خانواده من نمیای بیرون🫥

تو این ۱۰ سال نرفتم شوهرم میگه شنبه بریم شمال بذ اونا ولی اصلا بنا به دلایلی دلم نیست

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هم با خانواده اون هم خانواده ی خودم هم دوتایی همه مدل میرم اما خب دوتایی خیلی بیشتره

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

دو حالتو میرم.هم دوتایی هم دست جمعی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چرا وقتی دوتایی کلی خوشمیگذره 

با ی این ادم بری

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وای منم اصلا دلم نیست

من گفتم نمیام میخای بری خودت برو.چون رفتارهای خیلی رو. مخی دارن

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!