2777
2789
عنوان

یه سوال درباره‌ی با سلام دارم

187 بازدید | 13 پست

یه محصولی رو سفارش دادم و پرداخت کردم هزینه ارسالش رایگان بود بعد الان فروشنده پیام فرستاده شماره کارت بفرست تا هزینه تیپاکس رو بهتون برگردونم سوال من اینجاس چرا قیمت رو از اول همون مقدار نگه که بخواد باز برگردونه ؟ پشتیبانی با سلام هم هر وقت زنگ میزنم 50نفر در انتظارن

حالا بده خواسته پولتو بده گلم؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خب سوال شد واقعا

نمیدونم جواب سوالتو‌ ولی واقعا آدم خوب و درست حسابیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین گل روند اینجوریه که معمولا پست یا تیپاکس به وزن کالا هست. شاید این بنده خدا نرمال یه قیمتی رو اجناس اش میکشه و ارسال رو رایگان میکنه. الان هزینه ارسال شما کمتر از اون مبلغ شده بنده خدا حتما میخواد اون مبلغ برگردونه

سلام من الان تاپیک زدم شما جواب دادی رفتم دوباره ببینم دیدم جوابی که دادی پاک شده چجوری

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد