2777
2789

از دستشون خسته شدیم.   طبقه بالا هستن.  مهمون میاد در پذیرایی نمیبندن صداشون تا اتاق طبقه پایینه.   اونم تا ساعت 1 شب.   بلند بلند بدوبدو بازی حرف زدن خندیدن بپربپر.   سقف خونه میلرزه از دستشون.   ازاینجاهم نمیرن.   دیشب هیچکدوممون نخابیدیم😔   تا 2 پر سرصدا و مهمون و بدوبدو بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دو طرف حق میدم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ببین اصلا عروستون نه،  یکی دیگه ممگن بود به جای اینا باشه و همین وضعیت باشه

همسایه ما هم 12 روز توی زمستون مهمان داشتن نگم چه وضعی بدو بدو سر و صدای بچه ها،  صدای همهمه،  یکی شون هم بلند یک دو سه میگفت و بچه ها جیغ میزدن 

یه سری که میگرن داشتم ساعت 12 شب تلفن کردم خانومه و حرف های جالبی نزدم و اونم انکار میکرد که اصلا ما نیستیم واقعا زشته ادم باید بفهمه

دیگه اپارتمان انگار تنها نیستی و همخونه داری 

می دونم چی می گی ولی تنهاراهتون اینکه به برادرتون بگیداونم بازباملاحظه چون اونه که می تونه این موضوع رومدیریت کنه شما بخودش بگید بدترمیشه .ما چندین سال پیش این موضوع بود وخواهرمن کنکوری بود وهرچقدرخودش یا مادرم به عروس می گفتن بدترمیشد تا اینکه به برادرم گفتیم طول کشید تا برادرم مدیریت کنه ولی انجام شد

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند