2777
2789
عنوان

میشه بیاید ب کمکتون احتیاج دارم توروخدا🥲زندگیم درخطر

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 45 پست
بنظرم یک سری برنامه پاک کن بعد بگو گوشیم خراب بود بردم بیرون فلش کرده ویک سری برنامه ویروسی رو هم حذ ...

کلا هنه چیو بپاکم بگم پسرم پاک کرده چی؟  یاالان ماموریت فعلانمیاد گوشیمو خاموش کنم یک روز بکم پسرم دست کاری کرده بردم گفتن ویروسی شده فلش کردن؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا چه مرد عجیبی رفته تراکنشای چند ماه پیش رو دونه به دونه چک کرده

همون😑😑😑مال برج ۱۰😐من ندونستم تراکنشاا معلومهه توروخدا بگو جیکارکنممم 

گوشیمو کلا بپاکم همه چیشو بکم پسرم بود یا کوشیو یک روز خاموش کنم بگم خاموش کرده خودب خود بردم فلش کردن گفتن وویروسی شده

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
یادم نمیاد ورودی برنامه آپ چطوریه ولی اگه با شماره است با شماره ی دیگه ای وارد شو

من کلا یک شماره دارم شوهرم توتایپکام گفتم شکاک بد اخلاق احتی ب این کاراهم گیر مید  توروخدا بگوچ. کنم  کلا برنامه ها پاک کنم بگم پسرم پاک کرده یک سالشه بنظرت باورمیکنه یا گوشیمو یک روز خاموش کنم بگم ک خانوش کرده بردم گفتن فلش کن ویروسی شده کدوم؟

خب اون تراکنش و قبلی هاش رو پاک کن و چندتا شارژ جدید بخر بگو قبلیا پاک شدن تعداد تراکنشی که نگه میداره محدوده 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خب اون تراکنش و قبلی هاش رو پاک کن و چندتا شارژ جدید بخر بگو قبلیا پاک شدن تعداد تراکنشی که نگه میدا ...

این تراکنش برای برج ۱۰ بودهههه پاک نشده حالا پاک کنم بگم توی یک هفته پاک شد خیلی ضایع تر 

همون😑😑😑مال برج ۱۰😐من ندونستم تراکنشاا معلومهه توروخدا بگو جیکارکنممم گوشیمو کلا بپاکم همه چیشو ب ...

نمیدونم باور میکنه یا نه ولی از اونجا که میگی شکاکه فکر نکنم کارت درست باشه 

اینقدم استرس به خودت نده داری چه بلایی سر خودت میاری

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
من کلا یک شماره دارم شوهرم توتایپکام گفتم شکاک بد اخلاق احتی ب این کاراهم گیر مید توروخدا بگوچ. کنم ...

نه عزیزم این راه هایی که میگی ضایعست 

بگو شماره رو اشتباه زدم 

هر کاری میکنی بکن ولی نگو پسر 1 ساله ام کرده چون میفهمه دروغ میگی و این بدتر میشه 

اگه اینقدر شوهرت پیگیر وچک کن باشه پاشبیفته پرینت گردش حسابت رو می‌ره میگیره بعدم پاک کنی باز قابل برگشت هست 

هیچ چی مثل صداقت نیست بگو اینجور بوده قضیه اگر پرسید اگرم نگفت که حساسش نکن 

حالا طرف اگه زن بوده شارژ فرستادی که عیبی نداره اگه مرد بوده که اصلا به شما مربوط نبوده بفرستی وکارت جور دیگه به نظر شنونده یا بیننده میاد که شارژ برای چی از شما خواسته اصلا شارژ چه ارزشی داره برای یه آقا وچه صمیمیتی بوده اگه نامحرمه

دراخرم اگه همسرت رضایت نداره با این ها حرف نزنی حتما چیزی دیده اکرم غیر منطقی بگه باز زندگیت مهم تره

با این کارت شک و بی اعتمادی شوهرت رو بیشتر میکنی

اخ من از ترس اومدم اون یک دونه تراکنش پاک کردم برگرده ببینه همش هست اون نیست ک بیشترررربی اعتماد میش 

یک روز گوشیمو خاموش کنم بگم گوشیم قد شارژ بود خاموش کرده بردم کفتن ویروسی شده باید فلش شه کوشیت ضایس؟توروخداا کمکم کن 

نمیدونم باور میکنه یا نه ولی از اونجا که میگی شکاکه فکر نکنم کارت درست باشه اینقدم استرس به خودت نده ...

اخ تایپکامو بخووون خیلی شکاک بددل دست بزن دار