2777
2789

سلام  میددنم زیاداما همشوبخونید من چند ماه پیش مجبور شدم برای ی شماره ک ای که هم غریبست هم اشنا دور شارژ بفرستم با برنامه آپ من نمیدونستم تراکنش های ک انجام مبدم تو خود برنامه آپ معلومه الان شوهرم اون تراکنش رو پیدا کرده باورنمیکنه حرفمو میخام کل تراکنشا پاک کنم ک دیگ نبینه عصابش خراب شه .اما. باید ب ی بهانه برنامه آپو پاک کنم  ک شک نکنه بخاطر اون تراکنش بوده  بنظرتون تمام برنامه عکس مخاطبین توگوشیم روپاک کنم بگم پسرم پاک کرده باورمیکنه؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

کل عکس مخاطبین برنامه ها  همه روپاک کتگ بگم پسرم. پاک کرده آپ روهن پاک کنم ک دیگ شک نکنه 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نمیبینی دیده؟ خب وقتی دیده دیگه چیو پاک کنی

دیده اما شوهرمن ی اخلاق بد داره ک دیگ هر لحظه اون تراکنشو ببینه پیگیری میکنه و اخلاقش صگ میش میخام پاک ش فراموش کنه

الان ک دیده ضایس دیگهچرا مجبور شدی شارژ بفرستی؟

ی مشکل براش پیش اوومده بود من خونه مامانم بودم گفتن براش شارژ بفرس شوهرم دوست نداره بااون خانواده صحبت کنم الانم نمیدونه شماره برااونه . میترسم بزنگه بفهمه کیه 

فعلا زوده بخوای پاک کنی ،بدتر الان شک میکنه

مثلا یک هفته دیگ الان ماموریته تا برنگشته باید بپاکم 

نه باور نمیکنه

حالاچ غلطی کنم