2777
2789

سلام لطفا حمد شفا یا هر چیزی که فکر میکنید خوبه برای محمد بخونین که ان شاالله عملش موفقیت آمیز باشه، من خودم حالم خوب نیست نمیتونم زیاد واسش قرآن بخونم ناراحتم

بعدا که بهتر شدم براتون جبران میکنم منم براتون میخونم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

خوندم گلم انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال سلامتی کاملش 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندم گلم انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال سلامتی کاملش

ممنونم خدا عزیزانتو برات حفظ کنه، عمر طولانی داشته باشی

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
خوندم گلم انشاالله صحیح سالم از اتاق عمل بیان بیرون

خدا به خودت و عزیزانت سلامتی بده و طول عمر، مرسی عزیزم

یا من اسمه دوا و ذکره شفاانشالله به سلامتی بیان بیرون و عمل راحتی باشه واسشون. خبرشو به ما بده

مرسی عزیزدلم هنوز تو اتاق عمله، دکتر گفته دعا کنید عملش موفقیت آمیز باشه، ممنون از دعاتون، ان شاالله که طول عمر با عزت در کنار نزدیکانت داشته باشی و همیشه سالم باشین

ممنونم خدا عزیزانتو برات حفظ کنه، عمر طولانی داشته باشی

فداتشم انشالله بیای خبر خوش بدی منتظرم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

فداتشم انشالله بیای خبر خوش بدی منتظرم

خداروشکر عملش خوب بود، الهی همیشه سلامت باشی و زندگیت پر از شادی باشه همیشه

خداروشکر عملش خوب بود، الهی همیشه سلامت باشی و زندگیت پر از شادی باشه همیشه

قربونت برم انشالله 

خدااااااااارو صد هزار مرتبه شکر 

انشالله که بهترینا نصیب پل مهربونتون بشه تن همتون سالم باشه🫂❤️

یا من اسمه دوا و ذکره شفاانشالله به سلامتی بیان بیرون و عمل راحتی باشه واسشون. خبرشو به ما بده

عملش موفقیت آمیز بود، ان شاالله که خدا از جایی که فکرشو نمیکنی دلتو شاد کنه که صبح دعاهاتون دلگرمی شد واسه من

همیشه تندرست و خوشحال باشی عزیزم

قربونت برم انشالله خدااااااااارو صد هزار مرتبه شکر انشالله که بهترینا نصیب پل مهربونتون بشه تن همتون ...

مرسی عزیزدلم، تنت سلامت🌸

عملش موفقیت آمیز بود، ان شاالله که خدا از جایی که فکرشو نمیکنی دلتو شاد کنه که صبح دعاهاتون دلگرمی ش ...

میدونستمممممم😁

قربونت بشم ممنون از دعای قشنگت انشالله بعد از این فقط تو تاپیکای خوب و شاد ببینمت

میدونستمممممم😁قربونت بشم ممنون از دعای قشنگت انشالله بعد از این فقط تو تاپیکای خوب و شاد ببینمت

عزیزمی😍 ان شاالله همیشه آرامش و خوشی تو زندگیت باشه