2777
2789

بله عزیزم من سزارین کردم دو سال پیش دکتر لیلا محمدی دکترم بودن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بله عزیزم من سزارین کردم دو سال پیش دکتر لیلا محمدی دکترم بودن

ممنون که جواب دادید

بیمارستان خوبی بود؟

تو محیط اتاق عملش مرد هم هست؟یا هیچ پردی نمیتونه بیاد؟

راجبب اخلاق پرستارا و محیطش میشه یه توضیح بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون که جواب دادیدبیمارستان خوبی بود؟تو محیط اتاق عملش مرد هم هست؟یا هیچ پردی نمیتونه بیاد؟راجبب اخ ...

ببین عزیزم من صرفا این بیمارستان را انتخاب کردم چون تا خونمون پنج دقیقه راه بود و دختر بزرگم چون خونه تنها بود میخواستم بیمارستان نزدیک باشه و مورد دوم اینکه دکترم که بسیار متبحر و حرفه ای هستن گفتن تو این بیمارستان میان بالا سرم... ولی در کل راضی بودم. تو اتاق عمل یه آقایی متخصص بیهوشی بودن ایشون آمپول بیحسی را به کمرم زدن و بعد رفتن و کل کادر اتاق عمل خانم بود

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

تو محیطش مرد بود ولی موقع عمل نه همه خانم بودن

ببین عزیزم من صرفا این بیمارستان را انتخاب کردم چون تا خونمون پنج دقیقه راه بود و دختر بزرگم چون خون ...

ممنونم شرمنده زیاد میپرسم ولی شما اتاق خصوصی گرفتید؟راضی بودید از اتاقش؟اجازه ورود همسرتون رو دادن حالا چه تو زمان ملاقات چه غیره 

بله اتاق خصوصی گرفتم.. همسر را نمیزاشتن بیان چون روزی که من بودم روز ملاقات نبود ولی همسرم با لابی گری و .... اومد پنج دقیقه بالا... البته موقع عمل پشت در بود نی نی را دید کارامو انجام داد.. پرستاران هم اوکی بودن آموزش شیردهی میدادن شیاف میزاشتن من چیز بدی ندیدم... فقط دکترت خوبه؟ من دکترم خیلی خوب بود. چون من حین عمل دو تا کیست هم خارج کردم و کلا عملم خیلی طول کشید و حالم بد شد ولی خدا رو شکر دکترم سریع آرامبخش قوی زد

ممنون که جواب دادیدبیمارستان خوبی بود؟تو محیط اتاق عملش مرد هم هست؟یا هیچ پردی نمیتونه بیاد؟راجبب اخ ...

من یه سال پیش برا سقط رفتم  اونجا

محیط پرستار و دکتر عاااااااااالی

نظافت صد

پیگیری و درمان بیست

اتاق عمل نرفتم 

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بله اتاق خصوصی گرفتم.. همسر را نمیزاشتن بیان چون روزی که من بودم روز ملاقات نبود ولی همسرم با لابی گ ...

من زایمان قبلیم نجمیه بود خیلی بهم دور بود و یه بدیش این بود حالم بد بود و نزدیک ۷ تا مهمان ملاقاتم اومدن و از صبح تا ۷ شب تو اتاق بودن ) خصوصی بود( و هیچ کی نیمد بگه تایم ملاقات تمومه این خیلی اذیتم کرد. دوم اینکه بهم پمپ درد وصل نکردن و من به مسکن حساسیت داشتم خلاصه کل درد سزارین رو بدون هیچ مسکنی تحمل کردم .  الان خیلی استرس دارم جایی که میرم همون مشکل رو داشته باشه. یه دکتر پیدا کردم فوق تخصصه و خیلی بهم نزدیکه ازش راضیم خودم. گفته چمرانم عمل میکنه. ولی انقدر خاطره تلخی بود زایمان قبلم خیلی استرس بیمارستانو دارم

من یه سال پیش برا سقط رفتم اونجامحیط پرستار و دکتر عاااااااااالینظافت صدپیگیری و درمان بیستاتاق عمل ...

ااا چه خوب

هرچقدرم بگن رفتار پرستار و اینا مهم نیست بنظرم خیلی تو ارامش ادم تو اون روز تاثیر داره

ممنون که جواب دادید

سزارین اختیاری بودی؟ دکتر چقدر گرفت ازت؟

بله.. سه تومن