2777
2789
عنوان

چیکار کنی یه مرد نگات نکننننه🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 90 پست

کلا آرایش جلب توجه می‌کنه 

جاهایی که هست دیگه آرایش نکن

گاهی لباس بلند هست اما رنگش مثلا زرد، نارنجی، قرمز اینا است جلب توجه می‌کنه...

من که دیگه معمولاً ست سبز یا آبی بیرون می‌پوشم 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته که آرایش زیادی نداشتی یا پیراهن بلند داشتی اما شاید با این حال باز هم جذاب بودی .

بعضی از خانمها اونقدر زیبا و جذاب هستند که با نداشتن آرایش زیاد باز چشم از دیدنشون لذت میبره.

ببین چطور میتونی ساده تر ظاهر شی.مثلا همون آرایش کم رو هم نکن.یا ...

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

بعضیا کلا عادت نگاه کردن دارن . عمو شوهر منم ادم خیلی خوبیه ولی خونشون میریم زل میزنه بهم تا اخر لحظ ...

شاید خونشون میری خیلی تیپ میزنی براشون جلب توجه می‌کنه...

گاهی آدم خونه اقوام شوهر زیادی خوش تیپ می‌ره 

مردا متاسفانه مرض دار شدن 

منم کلا خیلی ساده ام و ظاهر خیلی ساده ای دارم 

ولی داماد جاریم هر جا میرم اونقدر نگام میکنه که من احساس شرمندگی میکنم از اون طرف زنش خیلی ازم بدش میاد و هر وقت همدیگه رو میبینیم سرد و خشک باهام رفتار می‌کنه 

کلا آرایش جلب توجه می‌کنه جاهایی که هست دیگه آرایش نکنگاهی لباس بلند هست اما رنگش مثلا زرد، نارنجی، ...

نه خواهر من کلا تو جمع خیلی حجابم خوبه آرایش اصلا ندارم شاید بعضی وقت ها هم بدون اصلاح رفتم ولی خیره میشن من اهمیت نمیدم همین دوتا برادر شوهرم شورای خواهر شوهرم یعنی زیر چشمی خیره میشن یکی از پسر عموهای شوهرم آنقدر خیره شد شوهرم گفت برو تو اتاق 🤣🤣منی که بی گناه بودم 

شوهر دخترعمم این مدلی بود مردک هیز 

فک میکردم فقط به من اینجوری نگاه میکنه بعد از طلاق دراومد به بقیه دخترای مجرد فامیلم نگاه میکرد! 

خواهر شوهرت میدونه شوهرش هیزه ولی دلش نمیخواد و حساسه از یکی بشنوه که شوهرش اینکارست ممکنه واسه این قضیه بیاد به بقیه برچسب بزنه که مشکل از توعه نه شوهر من. 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

اره ارهخودمو میزارم جای خاهرشوهرمناراحت میشم

خیلی خوبه که خودت حواست هست برای مردهای متاهل جلب توجه نکنی...

من حتی با برادر شوهرم و مردهای دیگه آشنا و فامیل یه سلام بیشتر نمیکنم...

همون طور که دلم نمی‌خواد زنای فامیل با شوهرم زیاد صحبت کنن خودم هم خیلی رعایت میکنم