الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی داماد جاریم هر جا میرم اونقدر نگام میکنه که من احساس شرمندگی میکنم از اون طرف زنش خیلی ازم بدش میاد و هر وقت همدیگه رو میبینیم سرد و خشک باهام رفتار میکنه
کلا آرایش جلب توجه میکنه جاهایی که هست دیگه آرایش نکنگاهی لباس بلند هست اما رنگش مثلا زرد، نارنجی، ...
نه خواهر من کلا تو جمع خیلی حجابم خوبه آرایش اصلا ندارم شاید بعضی وقت ها هم بدون اصلاح رفتم ولی خیره میشن من اهمیت نمیدم همین دوتا برادر شوهرم شورای خواهر شوهرم یعنی زیر چشمی خیره میشن یکی از پسر عموهای شوهرم آنقدر خیره شد شوهرم گفت برو تو اتاق 🤣🤣منی که بی گناه بودم
فک میکردم فقط به من اینجوری نگاه میکنه بعد از طلاق دراومد به بقیه دخترای مجرد فامیلم نگاه میکرد!
خواهر شوهرت میدونه شوهرش هیزه ولی دلش نمیخواد و حساسه از یکی بشنوه که شوهرش اینکارست ممکنه واسه این قضیه بیاد به بقیه برچسب بزنه که مشکل از توعه نه شوهر من.
سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…