2777
2789

امروز دوتاخواب دیدم.اولی قبل اذان دیدم بادختر بزرگم ودوستش که نوه ی عمومه رفتیم مکه وای انقدرزیبابودتوعمرم جایی به زیبایی اونجام ندبده بودم رفتم جلودست زدم به کعبه انقدرخوشحال بودم میگفتم کاش همیشه بمونم اینجا نرم خونمون. 

دومین خواب بعد نمازصبح دیدم پدرشوهرم داره میمیره منتظره شوهرم بره ازش عذرخواهی کنه بگه پدرجان منوببخش انقدر باهات بدحرف میزدم ولی شوهرم نرفت.کلیدخونشودادبه برادرشوهرکوچکم.اینم بگم شوهرم خیلی توکارای پدرشوهرم کمک میکرداززندگی خودمون گذشت به کارای پدرش می‌رسید .ولی چندبار سرش دادکشیده بود پدرشوهرم فک میکردشوهرم ازخونشون دزدی می‌کنه ولی اینطورنبود همه میدونستن .من زندگیم خیلی مشکل دارم اصلاهم هیچ جوره پیشرفت نمی‌کنیم هرروزهم خونه دعواست.بنظرتون خواب من چی میگه هشداره؟

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

چجوری فهمیدی تقصیر شوهرته؟دلم برای شوهرت سوخت تو خواب هم دستش نمک نداره😁

آخه چندبارسرپدرش دادکشیده بودبدجور پدرش کم شنواشده بود شوهرم خیلی فحشش داده بود من قلبم دردمیگرفت.😔

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی خواب این نتیجه رو گرفتین؟! عجب😐

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

آخه چندبارسرپدرش دادکشیده بودبدجور پدرش کم شنواشده بود شوهرم خیلی فحشش داده بود من قلبم دردمیگرفت.😔

پدر شوهرت فوت کرده؟!

از طرف شوهرت رد مظالم بده و بگو بره از باباش حلالیت بگیره 

اگر نه ک دخالت نکن ‌... دعا کن دل شوهرت صاف بشه

توی خواب این نتیجه رو گرفتین؟! عجب😐

بله من می‌دونم هرچقدشوهرم کارمیکنه این دراون درمیزنه اصلا انگارانه انگار .

پدر شوهرت فوت کرده؟!از طرف شوهرت رد مظالم بده و بگو بره از باباش حلالیت بگیره اگر نه ک دخالت نکن ‌.. ...

بله فوت کرده.چندبارگفتم خیرات بده ازش حلالیت بخواه اما نکرد اگه پدر حلالیت نده بچه اش هیچ خیری از زندگی نمیبینه مگه اینطورنیست؟.درضمن چندین بار دیدم پدرشوهرم توخواب ازماراضی نیست حرف نمیزنه روشو برمیگردونه 

بله فوت کرده.چندبارگفتم خیرات بده ازش حلالیت بخواه اما نکرد اگه پدر حلالیت نده بچه اش هیچ خیری از زن ...

بله رضایت پدر خیلی مهمه 

بنظرم شما خودت خیرات بده دلشو به دست بیار 

اگر پول کافی همسرت نمیده برای خیرات و احسان خودت براشون قران و صلوات بفرست 

بله من می‌دونم هرچقدشوهرم کارمیکنه این دراون درمیزنه اصلا انگارانه انگار .

توی متنت مشخص نبود ... واسه همین برای ما سوال شد با توضیحاتی ک دادی میتونه برداشت شما درست باشه.

باباها دلشون نمیشکنه اما وقتی شکست دیگه خیلی سخت رضایتشون 

اما ب پدر همسرت بگو نوه ها و شما رو از این قاعده مستثنی کنه رضایتش رو بگیر

من خیلی براش دعاکردم یاسین می‌خوندم .ازطرفش استغفارکردم .من هرکاری ازدستم میومدبرای پدرشوهرم کردم ازمون راضی باشه.زنده هم بود همیشه باهاش خوب بودم😓😓