2777
2789
عنوان

اصفحانی ها

484 بازدید | 96 پست

سلام اگه کسی از اصفحان هست لطفا بهم بگه کجاهاشو حتما برم برا دیدن و چه غذا هاو شیرینی هاشو حتما بخرم

یا کجاهاش رفتنش الکیه ک نرم

واینکه من عاشق عکس گرفتنم چ لباسایی رو باخودم ببرم ک ب فصایع اون جا بیاد و عکسام قشنگ شه

کلا ی اطلاعات مفید از اصفحان بهم بدین

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهان عزیزم 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

گز بخور بریون بخور دوغ و گوشفیل .خورشت ماست بخور 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
عزیزم شما اول نوشتنشو یا بگیر تا اینها😂😂😂

چشم 😓😓تاحالا کلا فک میکردم اینطوریه

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

من اصفهاني نيستم ولي 

به نظرم آتشكده نرو . 

سي و سه پل و باغ پرندگان و كليسا و منارجنبون و بازار امام  خوب هستن 

اگر به طبيعت علاقه مندي يه زماني بذار سمت سامان و سرچشمه زاينده رود و پل زمان خان حتما برو بسيار زيباست