2777
2789
عنوان

چجوری میتونم خونوادمو ببخشم

128 بازدید | 4 پست

بخاطر مسائلی پدر مادرم خیلی اسیب ها بهم زدن

گاها دلایل یادم میره و خشم و نفرتش همراهم میمونه 

بعدا که دوباره در شرایط مشابه قرار میگیرم دوباره خاطرم میاد

ولی نمیتونم اینقد خشم و نفرت رو درونم نگه دارم 

هم خودم اذییت میشم هم عذاب وجدان میگیرم

ولی نمیتونمم ببخشم وقتی تکرار میشه دوباره زخمش برام تازه میشه

چجوری ببخشم خانوادمو و رها کنم؟؟

اون دلایل که میگی رو فراموش نکردی توی ناخودآگاهت مونده و و هر وقت توی موقعیت مشابه قرار گرفتی دوباره احساس خشم بالا میاد، اگه بتونی با اون اتفاقات و احساسات کنار بیای میتونی پدر و مادرت رو ببخشی 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بیا بغلم چون هم دردیم

دوم اب پاکی بریزم رو دستت اگهذتا این حد خشم داری و بیگناه اسیب دیدی ینی اونا بد بودن واقعا تو هیچگقت نمیبخشیشون چون لایق نیستن 

علت خشمتو بگو چون گفتی دلایل یادت میره خشمگین میشی یعنی اونا برای کارشون دلیلی داشتن ک توجیحت میکنه؟ 

من ن تنها قیدشون زدم بلکه حااالم بهم. میخوره ازشون واقعاذامشب فک. میکردم چی بشه من دلم خنک میشه

بعد گفتم اگه تریلی از روشون رد شه بمیرن 

اینو بدون که ما هر رفتاری داریم در حد اگاهی ماست یعنی اگر رفتار اشتباهی با بچه مون میکنیم به این دلیله که اگاهیمون در همون حد بوده همونطور که خود ما ناآگاهانه اشتباه میکنیم و یه رفتارهای نادرستس میکنیم والدین ما هم از این قضیه مستثنس نیست اونها جوری رفنار کردن که علم و اگاهیشون حکم میکرده پس بهتره اونها رو ببخشیم و رها کنیم کتاب شفای زندگی و چهار اثر از فلورانس اسکاول شین و نیمه تاریک وجود  رو به شدن بهت توصیه میکنم