2777
2789

فکر میکنم زندگی تکراریه،همش به مرگ عزیزام فکر میکنم و چون تک فرزندم این ترس از دست دادن برام خیلی شدید تر از بقیه س،اینکه تو دنیا غیر از پدرمادرت هیچکسو نداشته باشی خیلی ترسناکه،میترسم نباشن و دیگه اون خونه بزرگ و ماشین و پول به هیچ کارِ من نمیاد،با اینکه متاهلم،شوهرم خیلی اخلاقش بهتر شده ولی خب طوریه که نمیشه بهش تکیه کرد،ینی مرهم تنهاییم نیست و من فکر میکنم فقط ۲نفر رو دارم اونم پدرمادرمه

نمیدونم دیگه باید چکار کنم حالم خوب بشه،نمیتونم به کارام برسم،همش میخوابم از ترس اینکه بیدار نباشم و حالم بد نشه،چندروزه با تجویز‌ دکتر قرص افسردگی هم مصرف میکنم ولی بدتر شدم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

منم پدر مادر ندارم خواهر و برادرم سر زندگی خودشون منم تنهام غصه نخور چیزی نمیشه میگذره

همینکه خواهر برادر داری بهتر نیست؟همین که یکی هست حداقل ماهی ی بار بیاد دیدنت یا خونه ش بری؟

من هیچکسو ندارم برم خونه ش غیرپدرمادرم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه خواهر برادر داری بهتر نیست؟همین که یکی هست حداقل ماهی ی بار بیاد دیدنت یا خونه ش بری؟من هیچکس ...

نمیدونم ولی سالی یه بار میرم اونم عیدا اونا هم نمیان فقط یه خواهرم شهر دوره با اون بیشتر در ارتباط تلفنی ام بود و نبودشون تو زندگیم  تاثیر چندانی نداره فقط به اسم خواهر برادر دارم 

همینکه خواهر برادر داری بهتر نیست؟همین که یکی هست حداقل ماهی ی بار بیاد دیدنت یا خونه ش بری؟من هیچکس ...

واقعا تک فرزندی خوبه یا بد؟؟

من یه پسر دارم بنظرت بیارم یانه؟

پدرش میگه فقط یکی

واقعا تک فرزندی خوبه یا بد؟؟من یه پسر دارم بنظرت بیارم یانه؟پدرش میگه فقط یکی

خیلی بده،شاید ۵تا مزایا داشته باشه،ولی حداقلش برای من ۱۰۰تا معایب داشته،صدتا تروما،احساس تنهایی،بدخلقی که اجازه نداده تا الان که ۲۰ سالمه بتونم با کسی دوست صمیمی بشم ب جز ی نفر...