2777
2789
عنوان

اخ دلم خنک شد خالی شدم

139 بازدید | 11 پست

با خواهرشوهر متلکیم که خیلی تحملش کردم دعوام شد و نابودش کردم هرچی تو دلم بود ریختم بیرون کثافتو فهمیدم تا الان همه فتنه ها از اون بوده اون مادرشوهرمو پر میکرد علیه من پشت من زر میزد ننشم میفتاد تو جون شوهر من و زندگیم منو خانوادمو بد جلوه میدادن پیش شوهرم نمیدونم چی میگن میشنون پیش دشمنا کلی فوش ناموسی تهمت بهم زد جوابش دادم ادامه بده شکایتم میکنیم هرموقع میرفتم خونش چرتوپرت میگف هیچ جوابش نمیدادم الان دلم خنک شد توروخدا کم نیارین رودروایسی نکنید برینید سرتاپای کسی بهتون حرف میزنه من هیچی نگفتم سوارم شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باریکلا شیرزن 

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

شوهرم گفت دیگه فهمیدن حریفت نیستن

باز خداروشکر شوهرت پشتته

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻