2777
2789

من بە واسطە شغلم خیلی کارای خواهرم رو راە میندازم،زیاد میام خونە بابام،وسط هرکاری باشم کاری باهام داشتە باشە از کارم میزنم براش انجام میدم،مثلا میبینی دستم بندە میگە بیا براتم اصلاح کن،کارمو ول میکنم براش انجام میدم یا هر کار دیگەای

دوس ندارم خواهرام لنگ بمونە کاراشون

درستە اینا خیلی کوچیکن و بین خواهری اصلااا بە چشم نمیان ولی منم انتظار دارم اونم برای من همین طوری باشە 

ولی نیست

وقتی خودش کوووووووووچکترین کاری داشتە باشە ،حتی اگە مسئلە مرگ و زندگی باشە کاری برات انجام نمیدە 

خیلی راحت میگە حوصلە ندارم

خیلی راحت!!

آخە چرا آدم باید انقدر خودخواە باشە؟؟

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

مثلا امشب حموم بودم اونم ظرف میشست تقریبا دیر بود،گفتم خواهر میشە شیرآبو ببندی تا من آب بریزم رو خورچدم بیام بیرون(فشار آب کم بود)

گفت نخیر منم مث تو کار دارم

گفتم یە دیقە بابا

گفت نخیر یە دیقە هم یە دیقەس

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون من انتظار زیادی دارم یا خواهرا باید اینجوری باشن؟؟؟

ولی الحق و والانصاف باید بگم کە منم اکثر اوقات مانتو روسری کیف اونو استفادە میکنم چون خودم لباس ندارم(درحال پس اندازم گوشی بخرم)

خب توهم درس عبرت بشه دیگه هیچ کاری براشون انجام ندی پرو شدن انگار

همیشە همینو میگم ولی وقتی میگە نمیتونم روشو زمین بندازم دلم نمیاد

وقتی همتو واس یکی بذاری همین میشن

آرە

خودشم میدونە کە من بین خواهر برادری خودخواە نیستم

ولی اون خییییلی خودخواهە

همین کە میگە حوصلە ندارم خیلی ناراحت میکنە آدمو

یعنی این حوصلە چیە کە آدم چند دیقە خودشو اذیت نکنە برای خواهرش

یە بار بحث ارتباط گرفتن و اینا بود

میگفت من بعد ازدواج فکرنکنم زیاد رفت و آمد کنم ،انقد بە فکر فرو رفتم!!

فکر کنم اکە ازدواج کرد باید قید خواهریشو بزنیم

ولی من همیشە خیال میکردم خواهربرادرای خوبی میشیم برای هم

توهم واسش جبران کن تنبیه بشه اون لطف تورو وظیفه می‌دونه

آخە لباساشو میپوشم

اونم میگە تو هم کە لباسامو میپوشی،خوبیای من جلو چشات نیس

من خواهرم حموم باشه بدون گفتن اون ابو باز نمیکنم

کار داشت،باید ظرفا رو میشست 

ولی چی میشد یە دیقە صبرکنە😭💔من زیر دوش بااین‌فشار کم آب منتظر نمونم

عملا آبی نمیومد