2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 57 پست
منم دارو اعصاب میخورم

پس به دکتر بگو واسه اون نباشه 

چون یه سری داروهای اعصاب پرولاکتین رو میبره بالا

من قبلا خونده بودم که الانزاپین پرولاکتین رو میبره بالا 

برای منم خیلی خیلی بالا رفته بود 

ولی هیچ دارویی واسش نخوردم 

قرص که قطع شد دکتر یه شش ماهی چک کرد و گفت اوکی هست و دیگه هم احتیاج نیست ازمایش بدی

من ۲ساله میخورم

خوب شدی ؟

توروخدا امید بده بهم 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا سر درد ندارم و تاری ام ندارم فقط وقتایی که گریه میکنم سردرد میگیرم ولی هیچی نداد بهم اصلا حر ...

عجیبه اخه اگه تاری دید و سردرد نداری برو غدد بهت دارو بده باز بیاد پایین 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
پس به دکتر بگو واسه اون نباشه چون یه سری داروهای اعصاب پرولاکتین رو میبره بالامن قبلا خونده بودم که ...

خداروشکر که خوب شدی امیدوارم منم خوب بشم 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

عجیبه اخه اگه تاری دید و سردرد نداری برو غدد بهت دارو بده باز بیاد پایین

ریزش مو دارم 

برامن کم بالا بود دکتر هیچی نداد گفته باید بذم دکتر غدد منم وقت نکردم دکتر غدد پیدا کنم برم هیییچ ...

اینترنتی هم میتونی ویزیت متخصص غدد بشی ها 

منم اولش که فهمیدم رفته بالا دسترسی به دکتر غددم نداشتم تا وقت بگیرم برم اینترنتی ویزیت شدم بهم یه ازمایش تکمیلی تر داد بعد تیروئیدمم بهم ریخته بود و اونم دارومو دوزشو درست کرد من راضی بودم از ویزیت انلاین

قرص و دارو دیگه ای مصرف نمیکنی؟

دارو اعصاب میخورم 

عه ببخشید شرمنده

اشکال نداره بابا 

عزیزم چرا باید ام ار ای بدن؟

فکر کنم چون ممکنه مشکل از غده هیپوفیز باشه