2777
2789

تو رو خدا پیشش نرید بسسسسیار پولکی و بیسواده.فقط ب خاطر پول برادرم رو عمل کرد و از بی اطلاعی ما سواستفاده کرد و برادر جوونم فوت کرد

نگو تروخدا 

روحشون قرین رحمت باد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم جیگرم داره میسوزه

اخه چطور شد اگه اذیت نمیشی کامل بگو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

گفت عمل کن دیابتت خوب میشه .نه تنها نشد تمام عضله هاشو حتی قلبش رو هم از دست داد پایین قلبی کرد.ویلچ ...

آخ طفلکم آخ🫂😟😟😟😟

سلام وقتت بخیر عزیزم تسلیت می گم می شه دقیق بفرمایید چی شده من می خوام پیش این دکتر عمل بایپس کنم .چ ...

سواد نداشت .برادرم بدنش انسولین تولید نمی‌کرد و میدونست دکتر .وقتی داداشمو میبرن توی اتاق عمل به خانومش میگه احتمالا اول انسولینش کم میشه بعدهم قرص میخوره .درصورتی که جواب ازمایشش نشون داده بوده اصلااا ترشح انسولین ندارن.نه تنها از دیابن لاغر تر شد به خاطر عمل بایپس هم لاغر شد وکل عضله هاشو از دست داد و ویلچیر نشین شد وابسته قلبی.فقط ب خاطر اینکه زنداداشم براش وام بگیره خواست نمک گیرش کنه .صبح بعد روز عمل تو بانک بوده .بگید مجید زرچینی میشناسه