2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مرد وظیفشه نونم بخره ولی ظاهراً شما میخای تیکه بندازی

نه بابا تیکه چیه استیکر پیدا نکردم بذارم. بعدشم حالا تیکه بندازم مجازیه مهم نیس که. سخت نگیرید

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

بفرمایید

نامزدم هیچوقت پول نداره دوشیفت هم سرکاره

سیگار می‌کشید کم کرده بود مشروب میخوره سیکارش زیاد شده

دیشب چشاش قرمز شده بود سر یه دونه سیگار جوری داد میزد وهلم داد ترسیدم بچها میترسم مواد مخدر مصرف کنه توروخدا بیاید بگید چجوری بفهمم که معتاد شده یانه دارم دق میکنم رابطه کامل داشتیم دوسش دارم دلم براش کبابها بچم خیلی تنهاس هیچ کس هواشو نداره چیکار کنم از کجا مطمئن بشم معتاد شده یانه

بهم گفته بود قبلا گل مصرف کرده یه بار

بفرماییدخواهر

نامزدم هیچوقت پول نداره دوشیفت هم سرکاره

سیگار می‌کشید کم کرده بود مشروب میخوره سیکارش زیاد شده

دیشب چشاش قرمز شده بود سر یه دونه سیگار جوری داد میزد وهلم داد ترسیدم بچها میترسم مواد مخدر مصرف کنه توروخدا بیاید بگید چجوری بفهمم که معتاد شده یانه دارم دق میکنم رابطه کامل داشتیم دوسش دارم دلم براش کبابها بچم خیلی تنهاس هیچ کس هواشو نداره

به نظرتون معتاد شدهء؟

متاسفانه شرایط سختی داره نزارید بدتر شده به احتمال زیاد چیزای مصرف میکنه باعث توهم این چیزا میشه

دیشب چشاش قرمز یود محکم زد تو پهلوی هلم داد سر اینکه سیگارشو انداختم دور توش هم فقط یه دونه داشت چرا باید اینجوری کنه حالم بده رابطه کامل داشتیم دارم میمیرم نگرانشم

نه فقطاعتیاد به الکل پیدا کرده ...ببرش کمپ

دیشب چشاش قرمز یود محکم زد تو پهلوی هلم داد سر اینکه سیگارشو انداختم دور توش هم فقط یه دونه داشت چرا باید اینجوری کنه حالم بده رابطه کامل داشتیم دارم میمیرم نگرانشم

کمپ نمیاد  ک تازه بهش چیری بگم عصبانی میشه

متاسفانه شرایط سختی داره نزارید بدتر شده به احتمال زیاد چیزای مصرف میکنه باعث توهم این چیزا میشه

توهم‌نمیزنه فقط زود عصبی میشه داد میزنه خیلی بد حرف میزنه میترسم ازش دیشب خیلی بد بود جوری رفتار می‌کرد گفتم اگه به حرفاش گوش ندم منو میکشه هیچوقت اونجوری ندیده بودمش