2777
2789
عنوان

بنظرتون من خیلی ساده م

101 بازدید | 7 پست

هر کاری میکنم وقتی یکی بهم بی احترامی میکنه منم بشم عين خودش نمیتونم واقعن دست خودم نیست 

زود رنجم ولی هیچی بدل نمیگیرم 

یکی از آدمای نزدیکم رفته خیلی حرفمو زده ولی هر کاری کردم بهش بگم نتوستم پیش خودم گفتم چرا بیام خودمو بی ارزش کنم و آرامشم رو بهم بزنم 

اهل قهرم نیستم اصن 😐😐

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کینه به دل نگرفتن بسیاااار حسن خوبیه...

من ۳۲ سال اینطوریم...روحت جوون میمونه...دل خوشی هات بیشتره...زندگی قشنگ تره...

کینه سیاهیه عزیزم...

نهایت با احترام جواب طرف مقابل بده ولی اصلااا توهین نکن چون واقعا خودت خجالت میکشی 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
منم اونطورماتفاقا عاقلی ن سادهمن قهر ندارم اصلا . زیاد طرف رفت رو مخم حذفش میکنم کلا جوریکه مرده زند ...

بخدا بعضی وقتا دلم برا خودم و این حجم از بی زبون بودن میسوزه 

شوهرمم میگه هر کی بهت بی احترامی کرد تو هم خنده خنده حرفتو بزن ولی من نمیتونم بلد نیستم واقعن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کینه به دل نگرفتن بسیاااار حسن خوبیه...من ۳۲ سال اینطوریم...روحت جوون میمونه...دل خوشی هات بیشتره... ...

اصن کینه ای نیستم 

نهایت 1 روز ناراحت شم و خودخوری کنم فرداش یادم میره طرف چی گفته و چیکار کرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا بعضی وقتا دلم برا خودم و این حجم از بی زبون بودن میسوزه شوهرمم میگه هر کی بهت بی احترامی کرد تو ...

نه من طرفو همون لحظه میشورم میزارم کنار ولی دیگ نمیزارم کش پیدا کنه همون جا تموم میشه .ولی اگ بازم اذیت شدم دیگ جوابشم نمیدم کلا قطع رابطه میکنن

نه من طرفو همون لحظه میشورم میزارم کنار ولی دیگ نمیزارم کش پیدا کنه همون جا تموم میشه .ولی اگ بازم ا ...

من نمیتونم 

بارها شوهرمم گفته بهم ایقد بی زبون نباش هر چی احترام بزاری طرف بدتر میشه ولی من نمیتونم واقعن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40