2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه شوهرم بعضی اوقات کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 40 پست
خب میگم طلاق بگیرم بچم گناه دارهمی‌دونم زود بچه دار شدم ، ازم بچه خواست ، هروقت اسم طلاق میاد میگه ا ...

ببین همین که خیانت نمیکنه خوبه 

الان بهش محبت کن کلی روانشناسی بخون ولی خودتم بگیر رو بجاش به خودتم برس 

کتاب زنان زیرک بخون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امثال این مردها همینن.دوست دارن قدرت و حق انتخابو از زن بگیرن که مطیعشون بشه خودشونم معلوم‌نیست بیرون چکار میکنن.از ۱۰۰تا تصمیم و برنامه یکیشم به آدم نمیگن .ایشونم با گرفتن حق اشتغال و مهریه اول حقوق قانونی رو ازتون گرفته بعدم با بچه دار شدن گیرتون انداخته ،مطمئنه ول نمیکنید برید و سکوت میکنید،شرایط خیلی سختیه. حتما پیش وکیل خانواده برید و مشورت بگیرید

الان یه شوهر هیز وحشی کجاش خوبه که ازش بچه دار شدی و دو دلی برای طلاق گرفتن؟

تازه دارن راهنمایی اش میکنن وبهش میگن محبت کن 🤦‍♀️

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

خودت تشخیص نمیدی چیکارت کنیم؟؟انقد بمون ور دلش تا سیاه و کبود بشی موهات رنگ دندونات بشه بچتم بزرگ سه بگیره بزنش تهش بچت میشه یکی مثل خدت ک باید تویی زندگی بسوزه و بسازه قوی بودن و بلد نیستید 

فکر می‌کنی بچه یه مادر کتک خور چی میشه یه روانی پرخاشگر

شما هم از همه بد تر عقلو دادی اجاره رفتی مهریتو بخشیدی 

باشه بمون فک کردی تا کی دووم میاری یه روز خودش از زندگیش پرتت می‌کنه بیرون 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
ببین همین که خیانت نمیکنه خوبه الان بهش محبت کن کلی روانشناسی بخون ولی خودتم بگیر رو بجاش به خودتم ب ...

چی داری میگی شما! طرف رسما برده شده زیر دست این آقا! ازبس سکوت کرده ومحبت کرده این شده وضع اش!الان بایه اسیر بهتر رفتار میکنن تاایشون!!!!!!!!

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
خودت تشخیص نمیدی چیکارت کنیم؟؟انقد بمون ور دلش تا سیاه و کبود بشی موهات رنگ دندونات بشه بچتم بزرگ سه ...

همین وبگو آخه 

اره بابا بمون ، کجا میخوای بری بهتر از اینجا؟ همه چی فت و فراوون هست ، کتک هست ،بی احترامی هست ، زندان هست ، 

تحریم هست ،معتاد بوده و... چی میخوای دیگه ، دنبال چی هستی؟ خونه بابات ازین امکانات و آپشن ها داشتی ؟ بخوابم نمی‌دیدی ، الانم بنظرم البته بازم خودت میدونی برو دست شوهرتون ببوس و بگو ای سرورم خیلی نسبت به من کم مهر شدی و منو دیر به دیر میزنی ی کم زود به زود بزن منو 🙏

واقعا داشتن عقل یه نعمته ،اینطور نیست؟ ایا؟

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

همون دفعه اول گه دست روت بلند کرد شکايت میکردی آدم میشد بعدشم چرا مهریه بخشیدی!!!! الان واقعا نمیشه کاری کرد وقتی خودت ام میگی طلاق نه واصلا تکلیفت باخودت معلوم نیست .....طلاق اصلا خوب نیست ولی بااین آدم دورازجونت راهی تيمارستان میشی ازما گفتن بود 

اره بابا بمون ، کجا میخوای بری بهتر از اینجا؟ همه چی فت و فراوون هست ، کتک هست ،بی احترامی هست ، زند ...

🤦‍♀️💔