2777
2789
عنوان

چطوری میگن پدرشوهر مادرشوهرتون رو مثل پدرمادر خودتون بدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 60 پست
منم شرایطم مثل تو بودتحمل کنآخرش شوهره مال خودته

اگ مامانش بذاره

تامیبینه شوهرم کنار من نشسته میاد میشینه کنارش دست میندازه دور گردنش قربون صدقش میره واسش میوه پوست میگیره

یاشوهرم از در میاد تو قبل از من بدو بدو میره سمت شوهرم بوسش میکنه واقعا دلم میخواد بزنم دهنش با تمام توانم

هیچ وقت هیچ وقت مثل مادر نمیتونه باش واسه من که مثلا خاله هم هست عمرا بتونه یک سر سوزن مثل مامانم با ...

نمیدونم چمرگشونه تازه بعد از اینکه بچشون زن گرفت یادشون میاد انقدر بدجنس وبدذات بشن تاقبلش ک درنقش فرشتع مهربون ظاهر میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر تو فک کن الان شارژ اعصابت رو 99 درصد هست بد ازدواج اون درصد میاد رو 30 شایدم 20 .انقد اعصاب ...

پ من اونموقع باید برم تیمارستان بستری بشم

چون من همین الانشم بنابدلایلی قرص اعصاب میخورم

کاملا درسته هیچ وقت پدر شوهر مادر شوهر مثل پدر مادر ادم نمیشن از لحاظ روانشناسی نباید بهسون مامان با ...

منظور منم دقیقا حرف شماست 

این حرف که میگن پدر و مادر شوهر مثل پدر و مادر هستن درست نیست

اگ مامانش بذارهتامیبینه شوهرم کنار من نشسته میاد میشینه کنارش دست میندازه دور گردنش قربون صدقش میره ...

سعی کن زیاد خونه مادر شوهرت نری تو عقد که اینارو نبینی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اگ مامانش بذارهتامیبینه شوهرم کنار من نشسته میاد میشینه کنارش دست میندازه دور گردنش قربون صدقش میره ...

اصلا اصلا ریکشن نشون نده

بی تفاوت بی تفاوت باش

ذره ای خم به ابروت بیاد میشه نقطه ضعف ت ازش سو استفاده میکنه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

نمیدونم چمرگشونه تازه بعد از اینکه بچشون زن گرفت یادشون میاد انقدر بدجنس وبدذات بشن تاقبلش ک درنقش ف ...

والا واسه من از اول همین بود 

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
همون مامان عقده ایش فردا کل روح وروانتو به هم میریزه مخصوصا اگه آدم حساس و زودرنجی باشی مثل من یعنی ...

منم همین الان تمام مغزم درگیر حرفاشون وبدجنسیاشونه🥲نابودشدم بخدااا

حس میکنم بدذات تراز اینا دیگ وجود نداره اصلا

پ من اونموقع باید برم تیمارستان بستری بشمچون من همین الانشم بنابدلایلی قرص اعصاب میخورم

تنها راه چارت اینه بیخیال باشی بگی مهم نیس ولش کن به من چه مثلا فلان حرفو گفت بگی ب چپم یا حرف میزنه انگار صدایی نمیشنوی .

فقط،یادت باشه نقطه ضعف ندی دستش بفهمه با حرفتش میتونه اعصابتو ناراحت کنه استفاده میکنه ازش ضربه میزنه اگه حتی ناراحتت هم کرد تظاهر کن برا مهم نیس

چقد هم درد منی

اصلا خستم از دستش بعضی وقتا با خودم میگم شاید من زیادی حساسم ولی هر چی فکر میکنم میبینم حرفاش واقعا جوری که کل وجود آدمو میسوزونه

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
چقدرررر درکت میکنم

تو حالا اول راهی عزیزم من ۱۰ سال این شرایط رو دارم من آدم زودرنجی بودم زود ناراحت میشدم ولی زودم از دلم درمیومد ولی الان شدم یه آدم کینه ای مخصوصا برا مادرشوهرم حرفاش کاراش رفتاراش رو دلم سنگینی میکن