2777
2789

اصلا مگه میشهههه؟؟؟

واقعا برام غیرقابل تصور اون مادرشوهرم که فقط عقده جلب توجه داره بااین ادا اطواراش و ذره ای ذات نداره رو‌مثل مادر خودم بدونم😕حتا بعنوان یه انسان هم برام قابل تحمل نیست

پدرشوهرم باز کمی بهتره ولی بازم نمیتونم مثل پدر خودم بدونمش 

آخه اوناهم منو مثل دختر خودشون نمیدونن واقعا باحرفهاشون ودخالتاشون خیلی منم آزار میدن🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی میگه گوه میخوره .

نه اونا پدر مادر میشن برا عروس نه عروس مثل دخترشون میبینن میدونن هی میگن فرق نداره با دخترمون گوهه اضافیه

ببخشید عصبی بودم از دستشون بی ادبی کردم

اگه دوست ندارن جدا شو جدی میگم ارزش نداره

مگذاینکع کلا شهر دیگه باشین یه جوری که بدونی تاثیرگذار نخواهند بود

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

هیچ وقت هیچ وقت مثل مادر نمیتونه باش واسه من که مثلا خاله هم هست عمرا بتونه یک سر سوزن مثل مامانم باش کارش شده فقط دائم زخم زبون وتیکه و طعنه 

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
اگه دوست ندارن جدا شو جدی میگم ارزش ندارهمگذاینکع کلا شهر دیگه باشین یه جوری که بدونی تاثیرگذار نخوا ...

باهاشون‌ فهلا تو یه ساختمونم تا کلا بریم جای دیگ😂

ولی خب من شوهرمو‌ دوس دارم خودشم خیلی عاقله وباهاش خوشبختم واقعا بخاطر ننه عفریتش نمیتونم از دستش بدم

شوهرمو دوس دارم نمیتونم بخاطر مامان عقده ایش از دستش بدم

همون مامان عقده ایش فردا کل روح وروانتو به هم میریزه مخصوصا اگه آدم حساس و زودرنجی باشی مثل من یعنی مغزم دائم درگیر حرفاشه که بهم میزنه با اینکه پا به پاش جواب میدم کم نمیارم ولی بازم آروم نیستم احساس میکنم آتیشی درونمه که هر روز شعله ورتر میشه به هیچ کسم هیچی نمیشه فقط خودم دارم آسیب میبینم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
این حرف درست نیست

کاملا درسته هیچ وقت پدر شوهر مادر شوهر مثل پدر مادر ادم نمیشن از لحاظ روانشناسی نباید بهسون مامان بابا گفت

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

منم شرایطم مثل تو بودتحمل کنآخرش شوهره مال خودته

اولش برای ادم مهمه اخرش دیگه عادی میشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!