امروز رفتم سر کار به مراجع ساعت ۱۱ نوبت دادیم قشنگگگ یک ساعت تموم نشستم حتی چند بارم زنگ زدن بهش برنداشته ، انقدر نیومد تا ۱۲ شد من رفتم دیگه ناهار، گذشت ساعت ۵ عصر اومده میگ من یادم نبود نوبت داشتم الان برام دندونام درست کنین اونم با لحن فوق العاده طلبکار اینارو میگفت،برگشتم میگم نمیتونم دیگه برای امروز برید برا یه پزشک دیگه براتون نوبت بزنن من وقتمو از سر راه نیوردم شما هر وقت دلت بخواد بیای براتون درست کنم هرجایی یه قانونی داره،اینا گفتم هرچی از دهنش در اومد بارم کرد توخوبی لابد تو فرهنگ داری تو فلانی تو بمانی
چقدررررر اعصابم بهم ریخت از این رفتار مزخرفش تازه من با این وضعمم رفتم دارم کار میکنم انقدرم حرفش بشنوم واقعا زوره خیلی هم ناراحت شدم از رفتار بدش
یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو دربارهی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم! آقایون لطفا درخواست دوستی ندید🚫
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
من جات باشم فقط یه جمله رو تکرار میکنم "لطفا دوباره نوبت بگیرید، من الان کاری از دستم برنمیاد" چیز دیگه ای هم نیاز نیست بگی، نیاز نیست سرکوبش کنی یا بهش توهین کنی و جوابش بدی حتی
دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی
حقیقتا منم جایی مراجعه کننده بودمبهم نوبت دادن سر تایم رفتمقشنگ یک ساعت لفت دادن تا نوبت من شداگه هم ...
من خودم تایم بندی میدم ک نوبت بدن کسی معطل نشینه
بعد این خانم رسما منو یک ساعت کاشته
یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو دربارهی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم! آقایون لطفا درخواست دوستی ندید🚫
حق داشتی از آدم های که براشون وقت وآن تایم بودن تعریف نشده هیچ خوشم نمیاد
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
با خودم دوباره بخوام بگم برا من نوبت بزنه لابد دوباره یادش میره اون بازم دوباره اعصاب خودم خورد میشه
پیش میاد عزیزم خودتو ناراحت نکن اون آدم شخص مهم زندگیت که نیس ناراحت بشی رفتارش چه بد چه خوب مهم نیس
میدونم مهم نیست ولی آدم ناراحت میشه از اینجور رفتارا
میدونم مهم نیست ولی آدم ناراحت میشه از اینجور رفتارا
شل بگیر زندگیو
و اصلا ناراحت نشو
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
اصلا مهم نیستبلاخره هر کاری سختیا خودشو دارهشما باید یاد بگیری اعصابت خورد نشهمن جات باشم فقط یه جمل ...
سختی کاریو میدونم من آدمیم ک خیلی صبر میکنم متاسفانه از وقتی باردار شدم زودرنج شدم بعدم واقعا لحن حرف زدنش خیلی بد بود