سالها کتک بزنه تحقیر کنه حالا ب هر علتی مادر پدر دعوا و جواب دادن و هرچیزی و شما هی تحمل کنید هی تحمل کنید هی تحمل کنید حالا این مابین هی زیر آبی بره که دو بار خودتون امتحانش کردید فقط و پاداده و کلا هیز هست و قبول دار هم نمیشه قبول دارم بشه با کمال پرویی میگ چون تنهام گذاشتی رفتم و عذاب وجدان نداره بار آخر هم کتک بزنه پدرش مادرش بیاره بالاسرتون که اونام به اخاذی پسرشون ک پول پس انداز خودته مجبورت کنن و از اخر پولاتو بدی بیرونت کنن بهت تهمت بزنن باز برگردی یک مسافرت ببرت اما از ترس جونت در بری حاضری بمونی؟؟دو تا بچه هم باشه این وسط بازم فرصت میدی این همه اتفاق حدود ۱۱سال هست و آقا یک مرتبه بیرونت نکرده بلکه بارها بارها تا جایی ک ب پدرت زنگ زده بیا دخترت ببر نمیخام و تو بمونی بازم فرصت میدی فکر کنین بار آخر هست ک خانوادت حمایتت میکنن و میتونی مستقل بشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا الانم موندی تو این زندگی ببخشید خریت کردی.این زندگیه واقعا بنظر خودت.من شوهرم دستش روم بلند بشه جدامیشم چون اون مرد دیگه برای من مرده حالا میخواد ده تا بچه ام اون وسط باشه فرقی برام نداره چه برسه به بددهن بودن هیز بودن خائن بودن فقط عمرتو هدر دادی کنارش
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
برای خودت که مسلما جدایی ، ببین به صلاح بچه هات چی هست ؟ بدون پدر بهتر تربیت میشن ؟ شرایط مسموم خونه پدری چقدر روی بچه ها اثر منفی میگذاره؟ به تنهایی میتونی ازشون حمایت کنی ؟ رابطه ی بچه ها با پدرشون چطوره ؟ کجا بیشتر شان انسانی شون حفظ میشه خونه ی پدر شما یا خونه ی شما