2777
2789

ای کاش خدا جون منو بگیره به جون اون بنده خدایی که خانوادش منتظرن بده

دیگه نمی کشم خسته ام دلم یه خواب ابدی میخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خون میشه بچه‌ها براتون. تو رو خدا نگید اینجوری. الهی بمیرم. نمیشه یه کم استراحت کنی؟

هر روز با انرژی بلند میشم شوهرم می رینه توش 

با خانوادم قهره مامانم بهم زنگ زد گفت فردا شب شام بیاین اینم گفت نه نمیخواد گفتم به خاطر من اگه دوسم داری بیا بریم زشته گفت خفه شو

خدانکنهه نگوو تنت سلامت اینجا انقد هوا الوده و سمیه هعییی

نه به قرآن راست میگم من اگه بمیرم هیچکس ناراحت نمیشع 

فایده ای هم ندارم واسه این دنیا 

حداقل یه پدر با مرگ من به زندگیش برمیگرده

هر روز با انرژی بلند میشم شوهرم می رینه توش با خانوادم قهره مامانم بهم زنگ زد گفت فردا شب شام بیاین ...

خودت برو اصلا هم التماسشو نکن بعد ی مدت خودش راغب میشه واس اومدن

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
هر روز با انرژی بلند میشم شوهرم می رینه توش با خانوادم قهره مامانم بهم زنگ زد گفت فردا شب شام بیاین ...

فدای سرت. برات اصلا مهم نباشه حرفش. چرا باید انقدر خودتو ناراحت کنی که آرزوی مرگ کنی؟ ایشالا هم بینتون همه چی خوب میشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خودت برو اصلا هم التماسشو نکن بعد ی مدت خودش راغب میشه واس اومدن

نزدیک سه ماهه اینطوری هست 

مثلا فردا سالگرد عروسیمون هست

بهش گفتم به جای کادو بیا بریم اونجا گفت نه نمیام 

آخه ببین پدر من غرورشو واسه کی له میکنه

فدای سرت. برات اصلا مهم نباشه حرفش. چرا باید انقدر خودتو ناراحت کنی که آرزوی مرگ کنی؟ ایشالا هم بینت ...

از اونطرف همه اسرار میکنن بچه بیارم 

ما 4 سال نیم عقد بودیم دوسال هم خونه خودمون هستیم

ولی من بچه نمیخوام با این شرایط

از اونطرف همه اسرار میکنن بچه بیارم ما 4 سال نیم عقد بودیم دوسال هم خونه خودمون هستیمولی من بچه نمیخ ...

به اصرار بقیه اصلا بچه‌دار نشو. کار خوبی میکنی. بذار موقعی که فکر میکنی وقتشه و خوبه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟