2777
2789
عنوان

بیماری خود ایمنی و لاغری

285 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کسی هست اینجا که بیماری خود ایمنی داشته باشه و داره لاغر میشه به مرور ،البته کسی که استرس نداشته باشه بیاد بگه چون من استرس آنچنانی ندارم ولی وزنم داره میاد پایین 

بيمارى شما در چه حد ؟

اصلا نمیدونم اسم بیماریم چیه 😁فقط همه علائم بیماری خود ایمنی رو دارم میرم دکتر ام آر آی سر و گردن نگاه میکنن تست عصب عضله دادم میگن سالمی ولی من خیلی علائم دارم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیدونم اسم بیماریم چیه 😁فقط همه علائم بیماری خود ایمنی رو دارم میرم دکتر ام آر آی سر و گردن ن ...

دكتر هم تأييد كرد بيمارى خودايمنى؟ 

آزمايش خون هم دادى؟ 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

نه دکتر تایید نکرد،اره دادم جواب آزمایش ها خوب بوده

تيروييدتم نرمال بود؟ 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

اره. پارسال نرمال بود ولی همین امشب رفتم دکتر برام نوشت میرم صبح بگیرم ببینم چطورم

ممكنه تيروييدت پركار باشه

چقدر وزن كم كردى؟

از پارسال تا الان ۶ کیلو ولی متوقف نشده هنوز به مرور خیلی آهسته داره لاغرم میکنه

۶ کیلو برای یکسال اونقدرا دور از ذهن نیست

ولی بازم پیگیری کن که خدایی نکرده موردی نباشه

۶ کیلو برای یکسال اونقدرا دور از ذهن نیستولی بازم پیگیری کن که خدایی نکرده موردی نباشه

مرسی عزیزم حالا پیگیری کنم دعا کنید برام انرژی خوب بفرستید چیز خاصی نباشه حل بشه آسون 🙏🏼🥺

مرسی عزیزم حالا پیگیری کنم دعا کنید برام انرژی خوب بفرستید چیز خاصی نباشه حل بشه آسون 🙏🏼🥺

قطعا خیره عزیزم 🌿

من ازمایش تیرویید دادم رو مرز بود ولی بهم گفت بیماری خود ایمن تیرویید داری . تازه زایمان کرده بودم و نمیدونم بخاطر شیر دهی یا تیرویید یا تحرک  چون قبلا شاغل و نشسته بودم و بارداری بشدت چاق شدم

ی دفه ۳۵ کیلو تو ۶ ماه کم کردم ولی خداروشکر از شهریور ثابت موندم