2777
2789
عنوان

رفتار من و جاریم درسته؟

1926 بازدید | 64 پست

ما هر هفته دعوتیم باغ پدر شوهرم

ناهارم همیشه کبابه

جاریم بعد ناهار از جاش تکون نمیخوره نه برا سفره نه برای شستن بشقابا و ظرفا...سفره رو برادرشوهرام جمع میکنن..ظرفا رو هم یا پسرا یا مادرشون میشورن 

منم دیدم اون دست نمیزنه ،منم دیگه کاری نمیکنم به نظرتون اشکالی داره؟

برا هرکی میگم میگن زشته کارتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب از یه لحاظ حق دارید چون آدم حرصش میگیره که اون فکر میکنه زرنگه ولی خوب مادرشوهرتون هم گناه نکرده که شما شعور خودت رو نشون بده و کمک کن وقتی همپای جاریت میشی یعنی کارش رو تایید میکنی دلم واسه مادرشوهرت سوخت😐

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
عزیزم تو کار خودت رو بکن بزار اون از تو تقلید کنه نه تو از اون.نثل جاری من ..نزار بفهمه حرصت میگیره

اخه هر وقت من و شوهرم فقط مهمونیم من تندی ظرفا رو میشورم

متاسفانه خونواده شوهرم ممکنه فکر کنن اون خیلی با کلاسه که ظرف نمیشوره😥

اخه هر وقت من و شوهرم فقط مهمونیم من تندی ظرفا رو میشورم متاسفانه خونواده شوهرم ممکنه فکر کنن اون خ ...

همینکه پسراش کمکش هستن میشورن خوبه دیگه...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

والا زشته هرهفته میرین اونجا ومیخورین ومیگردین فقط

لااقل ظرفارومشترک بشورین

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

اخه هر وقت من و شوهرم فقط مهمونیم من تندی ظرفا رو میشورم متاسفانه خونواده شوهرم ممکنه فکر کنن اون خ ...

خب وقتی تنها میشوری یعنی نشون دادی ک بدجنس نیستی😊به نظرم کار درستی میکنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خوب از یه لحاظ حق دارید چون آدم حرصش میگیره که اون فکر میکنه زرنگه ولی خوب مادرشوهرتون هم گناه نکرده ...

خودمم دلم میسوزه 

اما خب میدونم اگه من بشورم فکر میکنن اون چقدر با کلاسه که نشست ظرفا رو 

حتی یبار مادرش مهمون بود بازم پا نشد ظرف بشوره!