2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خسته کننده شده

626 بازدید | 26 پست

من ۲۴سالمه شوهرم ۲۷سالشه اوایل ازدواجمون خیلی خوب بودیم باهم الان حدود دوماهی میشه که خیلی سرد شده تا از سرکار برمیگرده دوش میگیره شامش رو میخوره و میره سرگوشیش تواین تایم من مشغول بچه داری هستم بچه رو که میخوابونم میرم سراغ ظرفای کثیف و مرتب کردن تاکارم تموم میشه میبینم خوابش برده یعنی برنامه هرشبمون همینه

صبحام قبل از اینکه من بیداربشم خودش بیدارمیشه آلارم گوشی منو خاموش میکنه بی سرو صدا میره سرکار وقتی میگم چرا اینکارو میکنی میگه نمیخوام صبحا بخاطر من اذیت بشی روزای تعطیل مثل جمعه هام همش توخونه خوابه وقتی میگم حوصلم سررفته میگه بریم خونه مامان تو یا مامان من

واقعا خیلی زندگی برام کسل کننده شده اعتماد به نفسمو کلا از دست دادم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی خسته کننده نیست دچاره روزمرگی شدی .. اکثره مادرها یا خانم‌های خونه دار این مشکل رو تجربه میکنن ... شما که میدونید همسرتون کی از سره کار میاد حداقل در هفته یکی دو روز بچه رو زودتر بخوابونید کارهای آشپزخونه رو زودتر انجام بدید که برسید با همسرتون وقته بیشتری بگذرونید واقعیتش از توضیحاتتون حس کردم توی زندگیتون آرامشه زیادی وجود داره فقط یه خوشی و هیجانه ریز و دو نفره نیاز دارید

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..