2777
2789
عنوان

دوستان یه راهنمایی میخاستم

221 بازدید | 39 پست

من شب عید تازه فهمیده بودم باردارم که یه روز با درد شدید بلند شدم و به طور خلاصه بخوام بگم گفتند حاملگی هتروتوپیک هستی (یه جنین داخل یه جنین خارج)، با سزارین خارج رحمی رو خارج کردن

۸ هفته رفتم صدای قلب جنین داخل رو شنیدم امروز رفتم غربالگری اول ، متاسفانه گفت

جنین تو ۹هفته و سه روز قلبش وایساده 

الان باید سقطش کنم

بار اولم که حامله شدم دقیقا همین ۹ هفته و سه روز قلبش جنین وایساده و کورتاژ کردم

الان غیر از کورتاژ چکار کنم بیفته 

راه دیگه ای هست

حوصله بیمارستان ندارم تازه ۴۰روزه سزارین کردم 

خسته ام خیلی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای عزیزم چقد سختی کشیدی

فکر کنم چون کوچیکه با قرص بشه بازم از دکتر بپرس عزیزم 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

وای عزیزم چقد سختی کشیدیفکر کنم چون کوچیکه با قرص بشه بازم از دکتر بپرس عزیزم

دارم میمیرم بیشتر دلسوزی و فکرای بقیه داره میسوزه منو

بعد سه سال اقدام آخرشم اینجوری 

💔

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

برای جنین چند هفته سزارین !!!!کاش چندتا متخصص میرفتیاللنم نرو بیمارستان برو مطب مدارکتو نشون بده بهت ...

سزارین کردن خارج رحمی رو دربیارن، داخل رحمی بود که اونم قلبش وایساده

کسی که سزارین کرده مگه میتونه کورتاژ کنه؟خب شکم ک پاره میشه باز

اتفاقا خواهرم میگه حتما برو کورتاژ، میگه اگر دارو مصرف کنی دردش به بخیه های سزارینت آسیب نرسونه

برای جنین چند هفته سزارین !!!!کاش چندتا متخصص میرفتیاللنم نرو بیمارستان برو مطب مدارکتو نشون بده بهت ...

گفتم اول مشورت کنم 

آخه دکترا همه دنبال پولن 

سریع میگن کورتاژ 

عزیزم🖤

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

دارم میمیرم بیشتر دلسوزی و فکرای بقیه داره میسوزه منوبعد سه سال اقدام آخرشم اینجوری

بچه اولت بوده؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..