2777
2789

ببینین ما تو یه ساختمونیم بعد پدرشوهر و مادر شوهرم رفتن سفر با ماشین اینا 

پدرشوهرم دستور داده ک ماشینتو نبر سر کار با موتور برو بزار بمونه زنداداشت بره اینور و اونور لنگ نمونه😐

بعد من تازه گواهیناممو گرفتم ماشین روندن هم بلدم اما مثلا حرفه ای نیستم چندین دفعه به شوهرم گفتم ک ماشینو بزار خونه ک من روزای فرد برم باهاش کلاس زبان و اینکه دستمم راه بیوفته

اما اصلا یه بارم اینکارو نکرد همش میگفت نمیشه و تو نمیتونی برونی و من لازم دارم

اما من الان خیلی ناراحت شدم ک اینکارو بخاطر اون شغال کرده🥺

ادامشو هم الان میذارم

روزای خوب توی راهه....

خب

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی صب به شوهرم گفتم چرا اینکارو یه بارم به خاطر من نکردی و من ناراحتم هی گفت ک بابام گفته و تو چقد نفهمی و اخرشم بهم گفت بیشوری چقد و من خیلی بهم برخورد و گوشی رو قط کردم

روزای خوب توی راهه....
من وقتی صب به شوهرم گفتم چرا اینکارو یه بارم به خاطر من نکردی و من ناراحتم هی گفت ک بابام گفته و تو ...

سوییچ که تو خونه خودته فردا ببر باشگاه و استفاده کن. نوش جونت ماشین خودته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه توصیه اصلا از زنداداشش و پدرش بد نگو چون میره تو جبهه ی اونا طرفداریشونو میکنه

به جاش خودتو محتاج ماشین نشون بده افسار شوهرتو با زرنگی و محبت دستت بگیر 

یکم زمان میبره ولی نتیجش خوبه

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...