2777
2789
عنوان

خواستگار بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 63 پست
عزیزم چند سالته؟😐 مگه آیا همه میتونن یه شغل برن؟ همه برن ازاد؟ همون شغل آزاد هم اکثرااااا پدر هاشون ...

آره درسته تازه شغل آزاد خیلی وقت گیره باید از صبح تا شب سرکار باشه. به نظر شما چه قدر حقوق یه مرد باشه و چی داشته باشه کفایت می‌کنه؟ 

بخدا بعد همین آدم همه تاپیک هاش دغدغه شوهره خب عزیزم از توقعاتت کم کن یا حداقل دنبال شوهر نباش . پول ...

دقیقا مردا یکیو میخوان ک شریک چالش های زندگیشون باشه

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چند سالته؟😐 مگه آیا همه میتونن یه شغل برن؟ همه برن ازاد؟ همون شغل آزاد هم اکثرااااا پدر هاشون ...

موردها دیدم پسره بدون کمک وپشتیبانی پدر خودش به تنهایی از صفر شروع کرده و اینقدر عرضه داشته که خیلی خیلی پیشرفت کرده و سرمایه دار شده

کار هر کسی نیست

آره درسته تازه شغل آزاد خیلی وقت گیره باید از صبح تا شب سرکار باشه. به نظر شما چه قدر حقوق یه مرد با ...

بستگی داره 

اگه خونه داره که نمیخواد اجاره خونه بده فکر کنم ۳۰ اینا کفایت میکنه . اجاره خونه باشه ۴۰ 

من خودمم بعد اتمام درسم شاغل میشم پس میتونم تو زندگی خرج کنم چون دارم از وقت خونه میزنم و بیرون کار میکنم پس یه مقدار از حقوق من هم میاد تو خونه . ماشین هم هر چی داشت فقط یه چهار چرخی که راه بره 😂 البته نداشته باشه اول زندگی هم من مشکلی ندارم چون انقدر معیار دارم که پول و قیافه رو سخت نگیرم 

دنبال چی میگردی؟

موردها دیدم پسره بدون کمک وپشتیبانی پدر خودش به تنهایی از صفر شروع کرده و اینقدر عرضه داشته که خیلی ...

بله ولی همونم درصد کمی هست . تازه اونم باز تو سن ۳۰ اینا به یه چیزی میرسن

دنبال چی میگردی؟

بستگی داره اگه خونه داره که نمیخواد اجاره خونه بده فکر کنم ۳۰ اینا کفایت میکنه . اجاره خونه باشه ۴۰ ...

هوممم خوبه و هم منطقیه، حقوق 30 یا 40 تومنی هم هر چند سخته ولی با تلاش شدنیه. البته سن و سال هم بی تاثیر نیست، دیگه قطعا توقعات از یه پسر بالای سی سال بیشتر از یه پسر 25 26 سالس. همه چی هم برعکسه متاسفانه اونی که میخواد و دوست داره ازدواج کنه هیچی نداره‌ اونی که نمی‌خواد ازدواج کنه همه چی داره😂

هوممم خوبه و هم منطقیه، حقوق 30 یا 40 تومنی هم هر چند سخته ولی با تلاش شدنیه. البته سن و سال هم بی ت ...

اره دیگه 

اره نمیدونم چرا پسرا تا زیر ۳۰ میخوان ازدواج کنن نمیشه بعد ۳۰ که میتونن دیگه نمیخوان😂😂

دنبال چی میگردی؟