2777
2789
عنوان

خواستگار بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق

بخدا بعد همین آدم همه تاپیک هاش دغدغه شوهره 

خب عزیزم از توقعاتت کم کن یا حداقل دنبال شوهر نباش . پول دوست داری ؟ کار خوبی میکنی عرضه داری خودت در بیار برو ۱۰۰ تا ماشین و خونه عالی بخر خیلی هم دمت گرمه 

انگار ازدواج رو فقط و فقط کارت عابر بانک میبینن 

دنبال چی میگردی؟

من نگفتم با ماشین ازدواج کنهگفتم نگین یه ماشین خیلی زیاده

انگار شما تو یه کشور دیگه داری زندگی میکنی گمونم قیمت همین آهن قراضه های ایرانی رو با حقوق یه کارمند عادی مقایسه کن

منم مورد داشتم شاسی بلند هم زیر پاش بوده ولی باباش خریده بود ۲۴ سالش بود البته که من رد کردم به دلایلی. خب کسی که سنش کمه خودش که نمیتونه به یه درامد نجومی برسه باید خانواده ساپورت کنه اگه بتونه  تازه اونم . 

دنبال چی میگردی؟

من با کارمندی مخالفمشغل آزاد برن از سن کم

عزیزم چند سالته؟😐 مگه آیا همه میتونن یه شغل برن؟ همه برن ازاد؟ همون شغل آزاد هم اکثرااااا پدر هاشون تو بازار بودن یا کمک شون کردن وگرنه سرمایه اولیه رو بچه از کجا میاره؟ 

شما چقدر دیدگاه تون نا پخته هست به تشکیل زندگی 

دنبال چی میگردی؟