2777
2789
عنوان

سلام سوال دارم کسایی که دختر نوجوون دارن جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 50 پست
من وقتی تو سن دخترم بودم کسی بهم اهمیت نمیداد از شورت وپوشک های مادرم استفاده میکردم یا از ژیلتی که ...

برو براش لباس زیر خوشکل بخر ژیلت بخر یا از این پودریا قبلش یه کم یه جای از پوستش بزن امتحانی که حساسیت نکنه تو پیجای اینستا یا ترب و یا گوگل سرچ کن لوازم دخترونه

مام هم هر مقازه یا داروخوته ای داره کرم خوشبو هم بخر

همیشه باهمه غریبگی دارم حتی بچه هام نمیدونم چجوری این مسئله هارو باهاش مطرح کنم

عیبی نداره عزیزم طبیعیه

خیلی وقتا حتی با خودمونم غریبیم چه برسه به اطرافیان

رابطه ات با خودت چطوره؟

با خودت رفیق تر شو 

وقتی درونت حالش خوب باشه میتونی با آدمای بیرونم خوب ارتباط برقرار کنی

فقط نترس

بهترین نسخه خودت باش🤞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میخوام بهش بگم ولی خودش خیلی خجالتیه

من دوتا دختر دارم

اولا چرا انقد ازش دوری که خجالت بکشه بیاد باهات حرف بزنه

گلم اول باهاش دوست شو چون بلوغ مراحل زیادی داره و‌باید یکی باشه ازش بپرسه

بعدم موبر روی پای خودت انجام بده تا یاد بگیره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

عیبی نداره عزیزم طبیعیهخیلی وقتا حتی با خودمونم غریبیم چه برسه به اطرافیانرابطه ات با خودت چطوره؟با ...

خودم داغون عین یه مرده متحرک هرروز هرثانیه میگم چرا چرا وچرا 

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
من دوتا دختر دارماولا چرا انقد ازش دوری که خجالت بکشه بیاد باهات حرف بزنهگلم اول باهاش دوست شو چون ب ...

ممنونم از لطفتون

سعیم رو میکنم

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
همیشه باهمه غریبگی دارم حتی بچه هام نمیدونم چجوری این مسئله هارو باهاش مطرح کنم

پس فردا پریود بشه می خواهی با درد و ترس اولین پریودها تنهاش بگذاری؟ گنااه نداره؟ برو باهاش صحبت کن.
توی یک جعبه ی خوشگل براش یک تیغ ژیلت و یک اسپری قبل از تیغ زدن بخر. یک عطر هم بگذار کنارش.
براش قشنگ توضیح بده. بهش هدیه بده. 

چند سالشه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

خودم داغون عین یه مرده متحرک هرروز هرثانیه میگم چرا چرا وچرا

گلم شاید افسردگی داری 

اگه موقعیتش هست تراپی برو

یا شروع کن به تغییر زندگیت

بچه هات بهت احتیاج دارن

و حتی خودت مهمتر از همه باید حالت خوب باشه خودتو عذاب نده اینقدر

بهترین نسخه خودت باش🤞
بخدا گیج شدم چرا من بااین بی تجربگی باید مادر میشدم😭

میگین خجالتیه موقعی که ازمادر خجالت میکشه پیش غریبه بدتره تواین سن خوب نیست.پودر درست کن بده بهش یا کرم بگیر بهتره بعدا ژیلت بذار توحمام رنگی بخر که بدونه برای اون مخصوصه

من مامانم یه بار بهم گفت دیگه وقتشه موهای زائدتو بزنی اصلنم اسم جایی رو نیورد خودش اومد تو حموم پودر موبر با آب قاطی کرد گفت اینجوری باید درست کنی بعدم گزاشت به یه قسمت از پام گفت اینجوری بزن بزار بمونه چند دقیقه دیگه که خشک شد دیدی موها اویزون شدن باید بشوری بعدم رفت بیرون گفت بقیه بدنتو خودت بزار

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...