من وقتی تو سن دخترم بودم کسی بهم اهمیت نمیداد از شورت وپوشک های مادرم استفاده میکردم یا از ژیلتی که ...
برو براش لباس زیر خوشکل بخر ژیلت بخر یا از این پودریا قبلش یه کم یه جای از پوستش بزن امتحانی که حساسیت نکنه تو پیجای اینستا یا ترب و یا گوگل سرچ کن لوازم دخترونه
مام هم هر مقازه یا داروخوته ای داره کرم خوشبو هم بخر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه باهمه غریبگی دارم حتی بچه هام نمیدونم چجوری این مسئله هارو باهاش مطرح کنم
پس فردا پریود بشه می خواهی با درد و ترس اولین پریودها تنهاش بگذاری؟ گنااه نداره؟ برو باهاش صحبت کن. توی یک جعبه ی خوشگل براش یک تیغ ژیلت و یک اسپری قبل از تیغ زدن بخر. یک عطر هم بگذار کنارش. براش قشنگ توضیح بده. بهش هدیه بده.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
من مامانم یه بار بهم گفت دیگه وقتشه موهای زائدتو بزنی اصلنم اسم جایی رو نیورد خودش اومد تو حموم پودر موبر با آب قاطی کرد گفت اینجوری باید درست کنی بعدم گزاشت به یه قسمت از پام گفت اینجوری بزن بزار بمونه چند دقیقه دیگه که خشک شد دیدی موها اویزون شدن باید بشوری بعدم رفت بیرون گفت بقیه بدنتو خودت بزار