2777
2789

دخترم موهای شرمگاه و زیر بغلش رشد کرده اونم زیاد تا حالاهم اصلاح نکرده

چجوری اصلاحشون کنه ازمنم خیلی خجالت میکشه روش نمیشه بهم بگه منم ناخوداگاه دیدم 

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون روش نمیشه شما بهش ژیلت بده بگو ک شیو کن دخترم ک عفونت نگیری 

آدم از مادرخودش بایدیاد بگیره

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

براش کرم موبر بگیر خیلی خوبه

اخه میخوام بهش بگم ولی خودش خیلی خجالتیه

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
اون روش نمیشه شما بهش ژیلت بده بگو ک شیو کن دخترم ک عفونت نگیری آدم از مادرخودش بایدیاد بگیره

اگه از الان ببرم لیزر خطر داره ؟

مثلا باهاش صحبت کنم بگم این بهترین روشه

پودر بده بهش یادش بده شما مادرشی باید این مسایل به شما بگه

پودر سخت نیست شاید پوستش بسوزه 

اخه میخوام بهش بگم ولی خودش خیلی خجالتیه

عیبی نداره اصلا

حالا ایشون خجالتیه ولی من خودم به مامانم گفتم برام گرفت

براش بگیر ببر بهش بده با مهربونی براش توضیح بده چیکار کنه بهش بگو عیبی نداره راجع به این مسائل باهات حرف بزنه و روشو باز کن

واسه اوایل خیلی بهتر از ژیلت و این داستاناست و راحت تر هم هست از پودر و بزرگتر که شد بقیه رو میتونه استفاده کنه کم کم  و بره لیزر 

راستی اول روی یه ذره از پوستش امتحان کنه حساسیت نداشته باشه

بهترین نسخه خودت باش🤞
اگه از الان ببرم لیزر خطر داره ؟مثلا باهاش صحبت کنم بگم این بهترین روشه

نمدونم بزنگ از ی مرکز لیزر بپرس ک چجوریه

آره راحت باهاش صحبت کن گناه داره دختره ،همههههه چیزو بهش یاد بده تا در دو دنیا ثواب کنی

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

عیبی نداره اصلاحالا ایشون خجالتیه ولی من خودم به مامانم گفتم برام گرفتبراش بگیر ببر بهش بده با مهربو ...

بخدا گیج شدم چرا من بااین بی تجربگی باید مادر میشدم😭

بخدا گیج شدم چرا من بااین بی تجربگی باید مادر میشدم😭

وای مگه باید تجربه داشته باشی آخههه

میتونی به بهترین مامان تبدیل بشی

باهاش غریبگی نکن فقط

بذار باهات راحت باشه

باهاش خیلیی حرف بزن باهات صمیمی باشه

دخترا هیچی از یه مامان نمیخوان جز اینکه درکشون کنه و بتونن باهاش صمیمی بشن و دغدغه هاشونو بگن

اینطوری نگیااا

میتونی برای دخترت بهترین مامان دنیا باشی

بهترین نسخه خودت باش🤞
جدای از اموزش براش اسپری و مام و عطر و کرم و جینگیل پینگیل بخر بزار خوشحال بشه احساس بزرگی کنه این س ...

من وقتی تو سن دخترم بودم کسی بهم اهمیت نمیداد از شورت وپوشک های مادرم استفاده میکردم یا از ژیلتی که اونا استفاده میکردن منم استفاده میکردم

الان نمیدونم برم واسش چی وچی بگیرن

وای مگه باید تجربه داشته باشی آخهههمیتونی به بهترین مامان تبدیل بشیباهاش غریبگی نکن فقطبذار باهات را ...

همیشه باهمه غریبگی دارم حتی بچه هام نمیدونم چجوری این مسئله هارو باهاش مطرح کنم