2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوا گرم باشه ، خوردن تنقلات خوشمزه حسابی می چسبه 😊😋

یکی از محبوب ترین چیزهاست که کلی طرفدار داره 😁


#کیک_بستنی_معصومه


خوشرويى ، ريسمان محبت است. امام علی (ع)

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱۱۰ گرم (حدود نصف لیوان)

روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)

شیر ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)

آرد سفید ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)

وانیل ۱/۴ ق چ

بیکینگ پودر ۵ گرم (حدود ۱ ق م)

پودر کاکائو ۱ ق غ + آرد سفید ۱ ق غ

بستنی وانیلی نیم کیلو


تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم . دورگیری کردم و وانیل ریختم . روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه هم زدم . شیر رو هم ریختم و در حد مخلوط شدن ترکیب کردم . آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و این ترکیب رو ۳ بار الک کردم . کم کم داخل موادم ریختم و مخلوط کردم . می تونید کیک رو تک رنگ و یا دو رنگ درست کنید . من دو رنگ کردم و مواد رو به ۲ قسمت مساوی تقسیم کردم .

به یکیش ۱ ق غ پودر کاکائو و به دیگری ۱ ق غ آرد سفید ریختم تا تعادل برقرار بشه .

قالب من به سایز ۲۵ در ۳۵ هستش ( سایز قالب ۲۰ در ۳۰ هم بود خوبه 😊) هر کدوم از مواد کیک رو توی قیف یکبار مصرف ریختم و با قیف به صورت یکی در میان ریختم .

در فر از پیش گرم شده قرار دادم.

فر برقی دمای ۱۶۵ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه

فر گازی دمای ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ،حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه .

بدون فر در تابه دو طرفه روی گاز ، شعله پخش کن بزارید حرارت کم ، یک ربع گرم بشه و بعد مایه کیک رو بریزید ، حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ، حتما چک بشه.

بعد از پخت از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه ، از وسط برش دادم. کناره های کیک اگر نامرتب بود بگیرید .

بستنی رو از قبل در محیط گذاشتم که کمی نرم بشه .

۱ ق م پودر ژلاتین ، ۲ تا ۳ ق غ آب سرد رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و کنار گداشتم از دما بیفته و بعد با بستنی ترکیب کردم .

👈 ژلاتین بابت این هست که کیک بستنی بعد از آماده شدن در محیط زود آب نشه . قابل حذف هست .

👈 از انواع بستنی و یا ترکیب با هم ، و  از شکلات چیپسی و انواع مغزی می تونید استفاده کنید .

ظرفی رو انتخاب کردم ، ظرف من سایز ۱۵ در ۲۰ هست ،کفش کیسه فریزر انداختم ، لایه اول کیک رو گذاشتم ، بستنی ریختم و یکدست کردم و لایه بعدی رو قرار دادم و یک کم فشار دادم . روش سلفون کشیدم و در فریزر ۷ الی ۸ ساعتی قرار دادم .

بعد با چاقوی تیز به شکل دل خواه برش دادم .

اینستاگرام @masoumehrasouli

کپی کارها ممنوع ⛔⛔ ادمین های پیج ها و کانال ها کپی نکنید حتی با ذکر منبع


@ashpaazbashi


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز