2777
2789

تا شب زایمان خودم کارهای خودم رو میکردم 

نمیدونم متاسفانه یا خوشبختانه تو هر حالی هم باشم زیر بار منت کسی نمیرم روی پای خودم بودم و هستم کاملا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

باردار بودم، موقع ویارم، مامانم می اومد هرچند روز یه بار ظرفامو می‌شست و جارو می‌کشید، غذا هم شوهرم چند ماه از بیرون خرید، نمیتونستم غذا بپزم، از هیشکی توقع نداشتم، مامانمم دستش درد نکنه خدا طول عمر بده، دیگه مامانا کمک میکنن دیگه، هیشکی وظیفه ای نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از کسی توقع نداشتم البته اگرم داشتم کسی انجام نمیدادن بی خاصیتن اطرافیانم 

ویار داشتم ازبیرون می‌گرفتیم یا نمیخوردم یکی دوبار آبجیم نهار اومد خودش آشپزی کرد همین! 

خودم خیلی زبر و زرنگ بودم سر پسرم 

سر دخترم شوهرم بیشتر هوامو داشت

باردار بودم، موقع ویارم، مامانم می اومد هرچند روز یه بار ظرفامو می‌شست و جارو می‌کشید، غذا هم شوهرم ...

من مامانم دوره ازم خونم هم شریک پدر شوهر هست نمیتونه بیاد بمونه پیشم  

والا من از خانوادم و خانواده شوهر توقع داشتم هیچکدوم کمک نکردن همه کارا خودم با غر انجام میدم😂😂😂

البته الان دیگه عادت کردم حالمم بهتر شده 

شده بود هشت روز هیچی نخورم کسی سراغم نگیره 

البته خانواده خودم راه دورن نمی‌دونم چرا از اونا توقع کرده بودم😂

شهر غریبم خانواده شوهر هم کنارمونه هیچ هیچ 

من توقع کمک نداشتم فقط انتظار داشتم شوهرو اطرافیان درک کنن چون بارداریم یه مسکلاتی داشتم ولی به حز م ...

من خیلی بدبختم  یه بچه دو نیم ساله هم دارم که کم خواب هم هست جا شوهرمم باید خودم جم کنم بندازم با اینکه پیش مادرش زندگی میکنیم 

توقع داشتن از اطرافیان کاربی جایی هست 

مخصوصا وقتی خودمون کاری براشون نکردیم

فردا مهمونی خواهرمه ولی نمیرم

میگه باردارم نمیتونم پذیرایی کنم. مهمونا زیانن ولی من بازم نمیرم 

از توقع های همه از خودم

خسته شدم

بچه رو به میل و خواسته خودتون میارید 

چرا بقیه باید کمک کنن

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

از مامانم ،مادرشوهرم،خواهرام....

ولی هیچ کس به دادم نرسید ازگرسنگی داشتم میمردم خونه ام داغون و کثیف.فقط دخترهام به دادم رسیدن.همین یه تکه نون خشک میدن بهم یا یه دونه سیب.گاهی اینقدر حالم بده تا یخچال هم نمیتونم برم.غذا هم صبر میکنم شوهرم از بیرون یه چیز بیاره.کلا خیلیییی داره سخت میگذره😔

در هیچ حالتی از هیچ کسی انتظار ندارم اینطوری راحتترم منتی هم نیست 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.