2777
2789

ببخشید یه سوال داشتم

من دانشجو ام و یه پسره هست توی دانشگاه دو ترم از من بالاتره رشته هامونم یکی نیست

من این پسره رو خیلی دورادور میشناسم. خواهرش دوست خواهرمه ولی اون منو نمیشناسه

بعد پسره خیلی مثبت و آدم حسابیه میخوام تو اینستا فالوش کنم ولی پیش خودم میگم زشت نباشه و اینکه من کلا تو فالور و اینام پسر زیاد ندارم فقط چندتا از استادا هستن که اکثر بچه ها فالوشون میکنن

به نظرتون پسره بدش نمیاد؟ زشت نیست؟ میترسم خودمو کوچیک کرده باشم

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همه میان میگن کوچیک میکنی خودتو و نکنولی به نظر من هیچ عیبی نداره جدی

کلا خودمم زیاد دلم راضی نیست ولی اخه واقعا راه دیگه ای واسه ارتباط برقرار کردن به ذهنم نمیرسه

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
خودتو بهش نشون بده ولی ریکوئست نده

چجوری نشون بدم؟ توی دانشگاه چند بار اتفاقی همو دیدیم ولی قطعا اون الان مثل همه دخترای دیگه منو میبینه و شاید اصن یادش نمونه

کلا خودمم زیاد دلم راضی نیست ولی اخه واقعا راه دیگه ای واسه ارتباط برقرار کردن به ذهنم نمیرسه

اگه دلت نمیخواد این کارو نکن

ولی خیلی باید بدبین باشی که فکر کنی این کار تورو کوچیک میکنه

اگه دلت نمیخواد این کارو نکنولی خیلی باید بدبین باشی که فکر کنی این کار تورو کوچیک میکنه

دلم که میخواد ولی میترسم بد باشه

کلا خیلی نشخوار فکری دارم

اگه از این میترسی که فکر کنه روش کراش داری باید بگم که نگران نباش

کراش داشتن هیچی

میترسم کلا مثل خیلیا که اینجا گفتن، ریکوست دادن دختر یه چیز بد باشه تو نظرش

کراش داشتن هیچیمیترسم کلا مثل خیلیا که اینجا گفتن، ریکوست دادن دختر یه چیز بد باشه تو نظرش

اره میفهمم چی میگی ولی اینا همه در سطح این سایت هستش و توی محیط اکادمیکی مثل دانشگاه این عقاید زیاد نیست و صرفا تو یه همکلاسی ای که همکلاسی دیگرشو فالو کرده

اره میفهمم چی میگی ولی اینا همه در سطح این سایت هستش و توی محیط اکادمیکی مثل دانشگاه این عقاید زیاد ...

نه گفتم که همکلاسیم نیست رشته هامونم فرق داره

خب عزیزم یه پیج فیک بزن بهش درخواست بدهاینجوری شاید قبول کرد تازه متوجه نمیشه که شمایی

آخه اینجوری که فایده نداره میخوام منو بشناسه واسه بعدا