2777
2789
عنوان

کدبانو ها میشه بیاین لطفا

97 بازدید | 17 پست

طرف ما خیلی کم شله زرد درست میکنن فردا مهمون مهم دارم دسر که درست میکنم کیک هم درست میکنم جدا از مخلفات دیگه می‌خوام شله زرد سفارش بدم طعمش خوبه ؟؟؟بعد باید بعد غذا بیارم یا همراه غذاها ؟؟؟؟؟طعمش تقریبا چجوریه چون خودمم واقعیت نخوردم فقط تعریفشو شنیدم

کاربری دست دو نفره با زندگی های کاملا متفاوت 😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم نگیر

چیز خاصی نیستس 

زرد رنگ و شیرین

ژله یا کیک بستنی خیلی بهتره

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋

شله زرد بعنوان دسر ؟

بعنوان عصرانه سرو میشه 

اونم مناسبت ها

کنار غذا !!!

مگه ماه رمضونه 

طعمش  شیرین زعفرونی با عطر گلاب

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

همراه دسر بیار

ولی ما این کار رو نمی کنیم اصلا

یعنی دسر نیست .... تو مهمونی ها هم نیست مگر اینکه مهمونی ماه رمضان و افطار باشه 

شله زرد هم اتفاقا از شهر ما به همه جا رسیده 😁 نذری میدن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به نظرم نگیرچیز خاصی نیستس زرد رنگ و شیرینژله یا کیک بستنی خیلی بهتره

دسر موز بیسکویت درست میکنم خودم چیزکیک نوتلا هم درست میکنم یعنی ژله ی ساده زشت نیست؟؟؟اخه مهمونام مهمن

شله زرد با برنج درست میشه دیگه،

طعم هل و گلاب میده و شیرینه،عالیه

وای من ندیدم کسی قبل یا بعد از غذا شله زرد بده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دسر موز بیسکویت درست میکنم خودم چیزکیک نوتلا هم درست میکنم یعنی ژله ی ساده زشت نیست؟؟؟اخه مهمونام مه ...

کاستر داری؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همراه دسر بیارولی ما این کار رو نمی کنیم اصلایعنی دسر نیست .... تو مهمونی ها هم نیست مگر اینکه مهمون ...

واقعا ؟؟؟اینجا ما کوردا خییییلی خیلی کم درست میکنن من الان ۲۲سالمه اصلا نخوردم ولی تعریفشو شنیدم گفتم ایندفعه مهمون دارم سفارش بدم ببینم چجوریه

واقعا ؟؟؟اینجا ما کوردا خییییلی خیلی کم درست میکنن من الان ۲۲سالمه اصلا نخوردم ولی تعریفشو شنیدم گفت ...

به نظرم تو مهمونی نده

آخه برای دسر هم سنگینه چون با برنج هست

آره از شهر ما میاد.... بهش ابراهیم خانی می گفتن

حتی مادربزرگم هنوز میگفت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شله زرد با برنج درست میشه دیگه،طعم هل و گلاب میده و شیرینه،عالیهوای من ندیدم کسی قبل یا بعد از غذا ش ...

واقعا!!!پس بیخیال میشم یه چیز دیگه بجاش درست میکنم یا میخرم 

اره اونو درست کنم ؟

عالی میشه،لابه لاش موز و گردو بذار،