طرف ما خیلی کم شله زرد درست میکنن فردا مهمون مهم دارم دسر که درست میکنم کیک هم درست میکنم جدا از مخلفات دیگه میخوام شله زرد سفارش بدم طعمش خوبه ؟؟؟بعد باید بعد غذا بیارم یا همراه غذاها ؟؟؟؟؟طعمش تقریبا چجوریه چون خودمم واقعیت نخوردم فقط تعریفشو شنیدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یعنی دسر نیست .... تو مهمونی ها هم نیست مگر اینکه مهمونی ماه رمضان و افطار باشه
شله زرد هم اتفاقا از شهر ما به همه جا رسیده 😁 نذری میدن
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دسر موز بیسکویت درست میکنم خودم چیزکیک نوتلا هم درست میکنم یعنی ژله ی ساده زشت نیست؟؟؟اخه مهمونام مه ...
کاستر داری؟
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واقعا ؟؟؟اینجا ما کوردا خییییلی خیلی کم درست میکنن من الان ۲۲سالمه اصلا نخوردم ولی تعریفشو شنیدم گفت ...
به نظرم تو مهمونی نده
آخه برای دسر هم سنگینه چون با برنج هست
آره از شهر ما میاد.... بهش ابراهیم خانی می گفتن
حتی مادربزرگم هنوز میگفت
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊