2777
2789

من هنوز درسا رو جمع نکردم

بخدا چیکار کنم مم 😭😭

یازدهمم 

معلم عوضیمون سه شنیه امتحان انسان محیط گذلشته باید بشینم همشو بخونم امتحان ترم 

زمین شناسیمون ۲۰ ام گذاشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخون ، ساده😐 

من کنکور داشتم نهاییا رو تو ۲ هفته جمع کردم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بخدا اینجوری که شما برای خودتون سخت میکنید نیست. الان میخوای چیو بخونی دقیقا. برای شبه نهایی بخون انگار داری برای نهایی میخونی. دیگه هر درسی رو تو طول سال ی بار خوندی صفر که نیستی

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

بخدا اینجوری که شما برای خودتون سخت میکنید نیست. الان میخوای چیو بخونی دقیقا. برای شبه نهایی بخون ان ...

بخدا این یازدهمیا یجوری مینالن کنکوری بشن چیکار میکنن

خب بخونید لامصبا😐

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

یا...خدا...مدرسه خیلی بده....

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿