2777
2789
عنوان

باردارم😔💔خیلی حالم بده

1381 بازدید | 104 پست

من کلا ۱۹سالمه

پیشگیری داشتیم اصلا نمی‌فهمم چطور ممکنه باردار باشم

روز بعد سیزده به در بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ افتاد

از اونموقع کلی دمنوش چرت و پرت خوردم که بندازمش

تو سرم بود قرصشو بخرم راحت کنم خودمو

تو سرم کلی فکر می‌چرخه

هم با خودم میگم بلاخره که چی اول و آخر باید بیاری یکیو بازم فکر میکنم خیلی زوده یه سال و خورده آیه عروسی کردیم اومدیم خونه خودمون

خیلی مشکلات داشتیم

الان شوهرم خیلی خوب شده میدونم پدر خوبی ام میشه دیروز بهش گفتم اگه بفهمی حامله ام چیکار می‌کنی کلی از فکراش گفت که باید پیش فلان دکترا بری باید فلان کارارو نکنی فلان کارارو بکنی غذا درست حسابی بخوری و این حرفا

کلی دودلم

نمیدونم چیکار کنم

هیچ حسی به بچه تو شکمم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گناه داره هدیه خداست چجوری دلت میاد هدیه به این باارزشی رو پس بفرستی؟؟؟ من یه سال از شما  بزرگتر بودم بچه اولمو باردار شدم هم مسافرتمو رفتم هم گشت و گذار مو کردم بچه امم باهام بود... با خودت فکر کن الان سقط کنی خدایی نکرده خدا باهات قهر کنه و چند سال دیگه که خواستی بچه دار بشی دیگه خدا بهت بچه نده...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
انشاالله خیر باشه مثلاً من ۸سال دنبال درمانمنمیشه خوب بود آنقدر هزینه کنی و حرف بشنوی و نشه هدیه خدا ...

عمه خودم بهت ده سال بدو بدو باردار شد

خیلی حرف شنید

برا شوهرش حتی خاستگاری رفتن

میدونم نباید اینحوری باشم

ولی...

عزیزم گناه داره هدیه خداست چجوری دلت میاد هدیه به این باارزشی رو پس بفرستی؟؟؟ من یه سال از شما بزرگ ...

نمیدونم واقعا

میدونم کارم ناشکریه

ولی حس میکنم زندگیمو از دست دادم

عمه خودم بهت ده سال بدو بدو باردار شدخیلی حرف شنیدبرا شوهرش حتی خاستگاری رفتنمیدونم نباید اینحوری با ...

از خدا بخواه مسیر درست نشونت بده

حالا که اوضاع بهتره شاید پا قدمت بچه همه چیو بهترم کنه

اگر مشکلات نداری و فقط ترسه باهاش مقابله کنچون کلا زود ازدواج کردی باید آمادگی همه چیز رو میداشتی

مشکلاتم زیاد بود

ولی خداروشکر یه چند وقتیه شوهرم خیلی خوب شده

ولی میترسم بعد به دنیا اومدن بچه دوباره برگرده به اون آدم قبلی که بود

دیدم کساییو که بعد بچ دار شدن چقدر عوض شدن و زندگیشون بد شده