2777
2789
عنوان

باردارم😔💔خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 104 پست
حتما پیشگیریت هم طبیعی بوده دیگه کاریه که شده فقط بعدش سفت و سخت مواظب باش

کاندوم و طبیعی

وقتیایی ام که شک میکردم اورژانسی میخوردم

قرص بهم نمیساخت کل سیستم بدنمو بهم می‌ریخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی میگم من خیلی نی نی دوس دارم و تصمیم دارم نی نی دار بشم حالا تو گفتی بچه داری مسافرت رفتی و ...

سلام گلم امیدوارم هرچه زودتر خدا بهت یه نی نی سالم و خوشگل بده... ببین کاملا بستگی به بچه داره من پسر اولمو بیست روزگیش بردم بیرون شهر تفریح😬 از بس بچه ی اروم و بی دردسری بود ولی دومی یکم نااروم تر بود تا یکی دوماه بی قراری می‌کرد... ولی معمولا هرچی هم نااروم و بهونه گیر باشن دیگه از ۶ ماهگی زندگیت می افته رو روال 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
انشاالله خیر باشه مثلاً من ۸سال دنبال درمانمنمیشه خوب بود آنقدر هزینه کنی و حرف بشنوی و نشه هدیه خدا ...

ایشالله مامان شی 💖

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

چقده سخت درکت میکنم یاد خودم افتادم سقط نکن صبر کن صبر تلخه میوش شیرینهاین یکیو بیار دیگه نیار روش ج ...

طبیعی و کاندوم

وقتی ام مشکوک بود اورژانسی میخوردم

قرص‌بهم نمیساخت زیاد کل سیستم بدنمو بهم می‌ریخت

سلام گلم امیدوارم هرچه زودتر خدا بهت یه نی نی سالم و خوشگل بده... ببین کاملا بستگی به بچه داره من پس ...

شنیدم میگن واکسن دوماهگی بزنن دیگه میشن مثل خودمون و محافظت ازشون خیلی راحت تر هست راست میگن 

کاندوم و طبیعیوقتیایی ام که شک میکردم اورژانسی میخوردمقرص بهم نمیساخت کل سیستم بدنمو بهم می‌ریخت

وای پیشگیریت هم خوب بوده نمیدونم والا آدم سر از حکمت خدا در نمیاره برات از خدا آرامش میخوام فقط اصلااااا اصلا خودتو بابت حست سرزنش نکن منم تو بارداری حس چندانی نداشتم با اینکه کلی هم منتظر بودمو دوا درمون کرده بودم بخاطر تغییر هورمونیه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اون بچه ناخواسته نیست خدا خواستس 

تو حکمت خدا نمیشه دخالت کرد

انشاالله پاقدمش خیر باشه باخودش شادی بیاره عزیزم

برو سیسمونی فروشی یکم لباس های گوگولی ببین ردحیت عوض شه 

به شوهرت بگو این شادی رو باهاش شریک شو

میدونی کی از ذوق اشک میریزی موقعی که اولین بار صدای قلب کوچولوشو میشنوی ناب ترین حسه به خدا 

حتما این کار رو بکن... به نظرم به همسرتم بگو چون ذوق ایشونو که ببینی دلت گرم تر میشه

اگه بگم بهش میدونم چقدر ذوق می‌کنه

از همون اول عاشق بچه بود

به خاطر اینکه من نمی‌خواستم و سنمم کم بود حرفشو نمیرد

همین دیروز که گفتم اگه بفهمی باردارم چیکار می‌کنی با ذوق کلی حرف زد که فلان دکتر باید بری فلان کارو نباید بکنی باید بهتر غذا بخوری و این حرفا

دیگه شده بچتوسقط نکن من بیچاره شدم تا باردارشدم چقدر دکتر رفتم یبار یه خانمی اومده بود دکتر بعدمیگفت یبار ناخواسته باردارشدم سقط کردم چون بچه نمیخاستم میگفت الان میلیونی دارم خرج میکنم چندساله دیگه نمیشم دیگه هم امیدندارم خسته شدم بس دکتر رفتم اینکارو نکن وقتی دنیا بیاد میشه همه زندگیت پسرمن تازه یادگرفته بگه مامان وقتی صدام میکنه انگارهمه دنیا مال منه🥰

شنیدم میگن واکسن دوماهگی بزنن دیگه میشن مثل خودمون و محافظت ازشون خیلی راحت تر هست راست میگن

اره از دوماهگی به بعد کارت خیلی خیلی راحت تره ولی اگه  کولیک و رفلاکس و این چیزا داشته باشه ۶ ماهگی دیگه همه اش تموم‌میشه و راحت میشی... واقعیتش از روز تولد تا یک سالگیش مثل یه چشم به هم زدنه....انقدررررر زود میگذره که باورت نمیشه

اگه بگم بهش میدونم چقدر ذوق می‌کنهاز همون اول عاشق بچه بودبه خاطر اینکه من نمی‌خواستم و سنمم کم بود ...

اخی عزیزم... نگران نباش گذر زمان همه چی رو حل میکنه