2777
2789

بپرسید ، خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم🩵

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

عزیزم من میخاستم زیر چشمو فیلر بزنم.بعد دیدم بعد عمل زیر چشم ورم می‌کنه و اینا.بنظرت بعد عمل بزنم یا ...

سلام عزیزم بهتره که بعد از عمل بینیت اینکارو بکنی ، به نظرم حداقل صبر کن ۲ ماه بگذره تا ورمت بخوابه و پوست اطراف چشمت به حالت عادی برگرده

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بهتره که بعد از عمل بینیت اینکارو بکنی ، به نظرم حداقل صبر کن ۲ ماه بگذره تا ورمت بخوابه ...

سلام گلم بعد از عمل میتونم برگردم شهر خودم که۳ ساعت راهه؟

چه مدت بعد عمل میتونم حرف بزنم ؟؟

دردش در چه حده و تا چند روزه؟

سلام گلم بعد از عمل میتونم برگردم شهر خودم که۳ ساعت راهه؟چه مدت بعد عمل میتونم حرف بزنم ؟؟دردش در چه ...

سلام زیبا ، بعد از عمل که میتونی برگردی شهر خودت ضمن اینکه سه ساعت مسافت زیادی هم نیست ، یه سری هارو همون روز عمل ترخیص میکنن .. یه سریا رو هم یه شب بیمارستان نگه میدارن که بستگی به خود دکتر و وضعیت خودتون داره.

بعد عمل بهتره که یک الی دوروز حرف نزنی..بعدشم که شروع به صحبت کردی یا مجبور شدی طی همون دوروز حرف بزنی خیلی آروم باشه و فشاری به بینیت وارد نشه و پر حرفیم نکنی.

درد زیادی نداره واقعا .. نهایت با یه مسکن آروم میشی ، عمل ساده و بی دردیه..فقط کلافگی داره، اوج کلافگیشم برا یه هفته ی اول عمل کردنه تا وقتی که گچ رو از روی صورتت بردارن